Agua Cabin

Autor Tićo, Studeni 15, 2013, 07:13:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Po meni sve jedan takav čamac sličnih dimenzija je za jednu osobu. Eventualno ako su različitog pola dolozi u obzir dve  :toothy9:

TonyC

Sviđa mi se ovo rješenje sa šiberom .
Poloako al sigurno plastični čamci u Srbiji postaju plovila po mjeri pecaroša , vidi se da majstori osluškuju želje budučih korisnika ! Pohvalno !

P.S. Za razliku od naših Hrvatskih (kojih baš i nema puno)  koji udaraju  :BangHead:

Svaba

Citat: TonyC  u Siječanj 21, 2014, 07:59:45
Sviđa mi se ovo rješenje sa šiberom .

Bolje je nego da mena nista ali je daleko bolje da se otvara prednji prozor, sto mislim da ne bi puno poskupelo camac. Otvaranjem prednjeg prozora daleko se bolje luftira kabina , mada ponavljam i siber ( bokaporta ) je  sasvim OK resenje.

TonyC

Možda ovaj dotični šiber i nije naj ljepši al da je funkcionalan je , e sad prednji prozor , hm , i ovako cure na sto mjesta pitanje je kako bi tek bilo da se otvara !

Svaba

Napravi se prednji prozor na istom principu kao i siber. Falc ( uzdignuce na kabini preko kojeg seda siber ) koji bi se uradio sprecava da i kap vode udje u kabinu. Ostale prozore bi svakako bilo bolje da su zalepili sa silikonom za sofersajbne sa unutrasnje strane kabine i tako sprecili prodor vode. Problem je u keder gumi koja je ispod svakog standarda kvaliteta. Vise je plasticna, nego gumena, pa posle jedne sezone ukrti i pocne da puca  :BangHead:

retfala

svaba  :notworthy: nevjerovatno da nitko od proizvođača nema sluha pa da napravi prednji prozor koji se može otvoriti. ugradio sam šiber na čamac i koštao me je sa turbo popustima preko 100e ali ipak nisam dobio onakav propuh kakav sam želio. keder gume na prozorima su posebna priča. ništa ne vrijede sama plastika

maverick

Ovaj ima prozor na otvaranje  :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Na ovoj terasi je sigurno odlična klopa  :takoje:

kawasaki

Citat: maverick  u Siječanj 21, 2014, 21:58:58
Ovaj ima prozor na otvaranje  :ok:

e sto bi mi legao ovakav jedan  :hi:
Brzi od Bolena.

Rap

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"