Agua Cabin

Autor Tićo, Studeni 15, 2013, 07:13:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Meni lično jako interesantan čamac, cena oko 2700 Eura

duzina 5.40m

dubina 0.50m

sirina 1.40m

gaz 0.05/0.30m

tezina 250kg

sliku sam pozajmio da nebude da je reklama

Mudri

Jnteresantan sigurno,samo malo previše prozora,odma bi nekoliko zatvorio,ili čak izbacio,samo problemi sa orošavanjem,pogotovo ako dvojica spavaju unutra....

maverick

Mislim da unutra ima samo jedan krevet...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

A ovo je vec lijepo, mislio sam da je u potpunosti kopirao cabina od princeze...a on ima samo jedan krevet...ovo je bas fino
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

pa to i je kopija primusa , dimenzije i gabariti su isti
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

Ima li uvoznika kod nas?

Darko

za aqua modele koliko znam ne , za tri princeze nekoliko
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A oni iz Vukovara su mislim nesto suradjivali s njim...ako se ne varam

Stepa

Nisam nezadovoljn sa camcem koji imam ali ovako nesto bi bilo :ok:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Što reče Mudri, malo previse prozora ali i to se sigurno da rijesiti s majstorom  :ok:

Mudri

A krevet pravi bračni,mogu trojica da prespavaju....sviđa mi se....

maverick

Nije bas toliko sirok...

Mudri

Jel imaju neke dimenzije širine te kabine,onako na prvu mi se čini da je dosta široka,...oni neidu na pecanje....

maverick

Pretpostavljam da je radjen na modelu aqua lux koji je u najsirem dijelu 148, sve skupa sa gumom...znaci odbijes jedno desetak cm i toliko je siroka kabina u najsirem dijelu