Germina štapovi

Autor brod_carp, Studeni 15, 2013, 14:00:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

brod_carp

Dali još lovite sa starim germina štapovima, s obzirom koliko su štapovi drže dobru cijenu, ja sam prošle godine kupio žutu germinu u orginal stanju.
Sad se na tržištu pojavila "nova germina" dali ima tko iskustva sa tim "novim štapom"

Greys

Imaš već negdje o tome, mislim da je baš Kajman govorio o njima

petrinjac

ne postoji nova GERMINA.... jer ne prizvodi se vec dugo godina... 30-tak
tvornica odavno zatvorena...
....
to o cem pricas prave u kini...
fiberglasa i nema... cista plastika...
biznis...
:thumbsup:
.....
stare germine drze cijenu ... iskljucivo kao starina... 100- 150 kn... (pa ko voli.. nostalgija itd..)
uporabna vrijednost..  gotovo nikakva..
za 15- 20 evra.. mozes da nađes solidan stapic... novije proizvdnje.. boljeg materijala.. kvaliteta.. itd...
..

pozzzz...

bb

Zanima me koliko košta uvezivanje karika sa materijalom za dvije germine?Ima pet karika po štapu.

Kugla

Bb javi se Žuletu on to radi odlično

bb

E kad bi ja znao ko je žule

Kugla

Bb Žule je ESOX ovdje na forumu, inače iz Osijeka i odličan majstor, ako treba pošaljem ti broj u inbox

bb

No

:uf: evo kupio dvije germine za ribolov šarana iz čamca.

Sad slijedi namotavanje novih vodilica i izrada novih rukohvata,naravno od drveta.

No

Prepakovao sam ove dvije,drvene obloge,sic vodilice. Sutra  lakiranje konca na vodilicama. Bit će to lijepi štapovi. Sutra mi dolazi treća i to je to što se tiče šarana iz čamca . Uslikam i stavim slike čim bude gotovo.
Skoro sam uzeo tri komada prologic c1 od nekog tipa iz zagreba za 700 kuna, onda sam vidio kod  :red_indian: slike tih štapova i nisu mi se svidjele ručke. Učinile su mi se predugačke.
Izbor je pao na original germine na kojima si sam napravim ručke.
Evo baš se radujem ribolovu s tim mojim starim,prastarim novim štapovima.  :stripii:  :stripii:

Hunter

ja si bas pakujem jednu zutu za blinkanje,rolu sam vec utjuniro od boje do ugradnje dva lezaja na kriticne djelove.
ako nist,bice lepi ukras u sobi!

joker

jos dodaj par crnih crta da bude firetiger.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

:hi: evo kako to izgleda.

jedna gotova, druga se još vrti na pecalu,treća stigla prije dva sata.
bit će to komplet  koji će već sutra nastupit u potrazi za šaranom u okrnjenom sastavu jer ovu treću tek treba rastavit pa sastavit.

ibro dirka

Svaka čast No, fino si ti to upakirao...

No

:icon_thumright: Ma igram se. Malo epoxiya malo kave, nešto volje, pun kufer vodilica i konca.
Raduje me, iščekujem zabac, iščekujem ribu.
U suštini mješam faze,prebrikavam stvarnost i tražim lakši put da prebolim.
40gr je germina. Stavio sam nešto više vodilica nego što trebam al eto tako mi se sviđa.
:dontknow: