Germina štapovi

Autor brod_carp, Studeni 15, 2013, 14:00:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

brod_carp

Dali još lovite sa starim germina štapovima, s obzirom koliko su štapovi drže dobru cijenu, ja sam prošle godine kupio žutu germinu u orginal stanju.
Sad se na tržištu pojavila "nova germina" dali ima tko iskustva sa tim "novim štapom"

Greys

Imaš već negdje o tome, mislim da je baš Kajman govorio o njima

petrinjac

ne postoji nova GERMINA.... jer ne prizvodi se vec dugo godina... 30-tak
tvornica odavno zatvorena...
....
to o cem pricas prave u kini...
fiberglasa i nema... cista plastika...
biznis...
:thumbsup:
.....
stare germine drze cijenu ... iskljucivo kao starina... 100- 150 kn... (pa ko voli.. nostalgija itd..)
uporabna vrijednost..  gotovo nikakva..
za 15- 20 evra.. mozes da nađes solidan stapic... novije proizvdnje.. boljeg materijala.. kvaliteta.. itd...
..

pozzzz...

bb

Zanima me koliko košta uvezivanje karika sa materijalom za dvije germine?Ima pet karika po štapu.

bb

E kad bi ja znao ko je žule

Kugla

Bb Žule je ESOX ovdje na forumu, inače iz Osijeka i odličan majstor, ako treba pošaljem ti broj u inbox

bb

No

:uf: evo kupio dvije germine za ribolov šarana iz čamca.

Sad slijedi namotavanje novih vodilica i izrada novih rukohvata,naravno od drveta.

No

Prepakovao sam ove dvije,drvene obloge,sic vodilice. Sutra  lakiranje konca na vodilicama. Bit će to lijepi štapovi. Sutra mi dolazi treća i to je to što se tiče šarana iz čamca . Uslikam i stavim slike čim bude gotovo.
Skoro sam uzeo tri komada prologic c1 od nekog tipa iz zagreba za 700 kuna, onda sam vidio kod  :red_indian: slike tih štapova i nisu mi se svidjele ručke. Učinile su mi se predugačke.
Izbor je pao na original germine na kojima si sam napravim ručke.
Evo baš se radujem ribolovu s tim mojim starim,prastarim novim štapovima.  :stripii:  :stripii:

Hunter

ja si bas pakujem jednu zutu za blinkanje,rolu sam vec utjuniro od boje do ugradnje dva lezaja na kriticne djelove.
ako nist,bice lepi ukras u sobi!

joker

jos dodaj par crnih crta da bude firetiger.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

:hi: evo kako to izgleda.

jedna gotova, druga se još vrti na pecalu,treća stigla prije dva sata.
bit će to komplet  koji će već sutra nastupit u potrazi za šaranom u okrnjenom sastavu jer ovu treću tek treba rastavit pa sastavit.

ibro dirka

Svaka čast No, fino si ti to upakirao...

No

:icon_thumright: Ma igram se. Malo epoxiya malo kave, nešto volje, pun kufer vodilica i konca.
Raduje me, iščekujem zabac, iščekujem ribu.
U suštini mješam faze,prebrikavam stvarnost i tražim lakši put da prebolim.
40gr je germina. Stavio sam nešto više vodilica nego što trebam al eto tako mi se sviđa.
:dontknow: