3d rak

Autor Slaven, Studeni 25, 2013, 12:34:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

ova firma je preskupa za nas standard pocevsi od leptira, jegulja, max 4 odjela ...
Al kvalitet i dizajn je vrhunski ;)
Brzi od Bolena.

Kugla

Pored svih mamaca, ja sam mišljenja da mi to ne treba.  :icon_thumright:

dravski pecaros

meni nikako...sto maje drangulija vise riba uhvatim....  :icon_thumright:

silure

imq i tu neke istine...   :thumbsup:

sandra

to ti je samo navlakuša..da se kupi..kažu lovna i uvjek se nade tko če kupit ..
jest da mrak izgleda /čitala u praktičnom/ samo treba izdvojit u današnja vremena i isprobati..
  a doma več puna kutija svega i svačega .. :toothy10:

Rap

U praktičnom će bit i ona koja nije ulovljena na raka.Rak će se već nekako naći u ćubama  :sunny:

silure

kao u vecini slucajeva..   :icon_thumright:

dravski pecaros

lako je njima kad sve dobiju od sponzora...i zive od tih testiranja.. :blob6:

twister011

Nisi u pravu :nono: Ima i gomila onih koji se i sami bave proizvodnjom varalica :toothy12:
Prvo mesto na mojoj top listi, zauzimaju smudjevi sa voblerima u ustima, kod ribolovca u camcu na sred Dunava, u zimskim mesecima :headbang:

Hunter

jedno 2006. sam crkavo kad je svaki bas na boroviku bio slikan sa nekom od varalica u ustima.moji su gutali da ni mrva od 6 incha gume nije virilo ,a svi gospodski su bili kaceni za kut usana sa varalom s vanjske strane!

silure

mislim da to svima nama poznato vec odavno na vecini takvih slika....to vecina ljudi radi cak da se ne bi saznala njegova lovna varka....

twister011

Jeste poznato svima, ali je lepo zabaviti se po malo :thumbsup: Odmah sam se prisetio mnogih zanimljivih ulova :whip2:

A za ovo sa "lovnom varkom" je tacno 100% a glupo do besvesti :tongue1: Voli da se pohvali, ali ne i da neko "provali" na sta je uhvatio ribu, koja u tom trenutku verovatno nije ni birala sta hvata, ili pak ni jednu drugu ne koristi :toothy9:

Greys

Bio do Žabice i vidio ovaj famozni 3D rak. Na prvu djeluje stvarno dobro, guma extra napravljena, ali i cijena. Od 18kn za manje do 25kn za najveće + ako nemate te jig glave za to, cijena je opaka. 3glave, neznam ime, ali nešto stand up, su preko 35kn

silure

bio do zabice....sve sam vidio...

twister011

U nekim periodima godine, u somovima sam nalazio samo rakove