3d rak

Autor Slaven, Studeni 25, 2013, 12:34:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

poznato mi je to....

maverick

Ovo ima vibraciju kako trula kokos....sjecas se twisteru kad se na varalicarima pojavio onomad onaj lik sto je pravio žabe od plastisola...pa 3 d kalup...pa projektant...pa izdavacka kuca... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Na raka mogu lovit jedino hobe i to na onog od 7 kn iz interlanda,al ovo mi smješno uz sve ove varke koje imam po kutijanma još da se i s tim zajebavam,al da je ljepo napravljen je...

Hunter

Citat: maverick  u Studeni 29, 2013, 00:49:39
Ovo ima vibraciju kako trula kokos....sjecas se twisteru kad se na varalicarima pojavio onomad onaj lik sto je pravio žabe od plastisola...pa 3 d kalup...pa projektant...pa izdavacka kuca... :toothy12:

Pain,obozavo sam ga cackat!

nego inace na rakove drugih firmi sam upiso bassa,stuku,smudja.soma nikad...sve je bilo dok sam lovio bassa.stuka ga vise prati neg napada ,a smudj (2 x) ga otrese na dnu ko da mu je zadnja klopa u životu.dalienova prezentacija i video sa ontarija nisu nimalo relevantni posto bi tamo uz malo truda dalo ulovit stuku na baš bilo koju gumu.smuđa takodjer nikad ne bih lovio na rakove posto uvjek ima nesto bolje...

kova

Citat: Hunter  u Studeni 26, 2013, 12:58:33
vrlo slicnih rakova ima i od yum-a,wave wormsa...svi oni love.prologicovi su bezobrazno skupi!

Tako je, ovo je pokushaj  uzeti deo kolacha na USA Bassovskom trzishtu.
Sve ostalo su "varijacije" za EU trzishte.
Cool

twister011

Citat: maverick  u Studeni 29, 2013, 00:49:39
A mene skoro da je sramota sto celu jesen ne menjam varalicu, ne racunajuci stuke gde sam najvise Kongera(Kopito) trosio.
Od pocetka sezone pa do sada, Orka sed 10 i 11cm, naravno uz Smuki sedove. ....bali ih konstruktori, ne daju mi prilike da probam i nesto drugo :notworthy:
E sad, to je glavni razlog sto sam postao totalno ravnodusan preba bilo cemu sto se pojavi, ma koliko dobro izgledalo i skupo kostalo :icon_biggrin:

maverick

tek danas vidio tu pricu iz tih novina, dalien i ekipa su tamo da prezentiraju i nadju druge koji ce vise manje kasnije biti kupci....sjecam se situacije kad je poznati kolega greskom kupio 2000 komada atractora crvene boje....dovoljna je bila jedna fotka s vecim smudjem i tom gumom i sve se prodalo za deset dana.... :toothy12:

Ja puno experimentiram s varalicama ali sto kaze Milija, na kraju se uvijek vratim na pocetak....i obicni orkin twister kvalitetno prezentiran lovi vise od svih noviteta  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

A di su tek one fore sa razno raznim zmazama tipa Gulp i ....           da sad nepsujem ! ! ! !    :laughing7:

Greys

Svaka roba ima svoga kupca, to svi znaju, prije ili kasnije netko će ovo kupiti

Darko

ajde priznaj greysika koliko si komada kupio  :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Haha, uvijek si bio skečer  :icon_biggrin:
Nikad nisam u kutiji sa gumama imao nešto neprovjereno, znaš i sam  :icon_thumright:

kawasaki

Svaka im cast imaju najjacu distribuciju i marketing u Hr od svih firmi. Znaju uzet trziste. Tu im je puno odradio kolega Dalien.
Zadovoljavaju potrebe kupca i to znaju naplatiti!
Potrosio sam neki dan na 4 gumena 4playa i tri sajlice 140kn i bio zadovoljan jer stvari valjaju i love ribu.
A to realno vrijedi 40kn.  :icon_salut:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

kake si to sajlice kupio??

kawasaki

ma njihove savager original al preskupo pre pre
:thumbsup:
kupis u kineza za 45 lipa i promjenis kopcu i imas sajlu odlicne kvalitete jer u principu kod kineskih valja sajla i virbla, a kopce su lose  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

dravski pecaros

ja na svakoj kopcu mjenja....to sto kazes sajle su ok sam kopce lose...  :icon_thumright: