Izbacivanje vode iz camca

Autor twister011, Studeni 28, 2013, 15:13:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Twisteru ma ne čekam nikad da bude toliko vode!  :icon_thumright:

mossi

Ima samo još jedan mali problem, moraš malo podići čamac.
Jer voda neće da teče ako je u istom nivou.

Ili to ili ono moje čudo na baterije.  :toothy12:

silure

ljuska

ja sam izbacivao vodu iz čamca sa onom šarenom spužvastom pumpom sa kojom se djeca prskaju na  moru po pličacima  i meni je odlično

maverick

A led izlomis i izbacas rukama, ili napominjem opet, mali od sidra... :icon_biggrin: u zimskim danima neprocjenjiva vrijednost.... :icon_biggrin: Jos dobra stvar a da se ne nakvasis je đžoger.....ono cudo za prati podove s velikom spuzvom....na rucki imas dodatak za cijedjenje...umocis , izvadis van i ocjedis( poznato zvuci, zar ne  :toothy12: ) a kosta par eurica  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Slaven

Meni ovakva pumpica odradi poso, naravno ne kad je čamac pun vode. Umjesto bušilice ide aku bušilica, imam neke profesionalne boshove i ako napunim obe baterije baš dugo mogu pumpat. Na tu pumpicu idu dva crijeva od pola metra, metar. Pumpica košta par eura, jedino je problem što aku bušilica mora bit dobra i kvalitetna, one jeftine brzo potroše bateriju.

twister011

Slavene, nemam reci za ovo tvoje cudo :thumbsup:
A Marijo ne prestaje da me sokira :icon_king: Za dzoger svaka cast :thumbsup: Nije za velike kolicine, ali je za manje prava stvar.

silure

imam djoger sklopim ga na 60cm i stavim u komoru camca....i dobro odradi svoj posao poslje pecenia i to vrlo brzo... :thumbsup:

Greys

Samo još to trebam nosit u autu  :icon_biggrin:

silure

zato sam nabavio taj kratki koji je u komori..a testiran prvi puta bas u tvom zelenjaku hehe kakva cast aa  :thumbsup:

Greys

Već vidim di i to nosim u autu  :icon_puke_l:
Hvala silure  :icon_thumright:

silure

ljuska

pazite da vas žene ne vide s đogerom pa budete morali i doma

maverick

Dok sam imao čamce bez cerade uvijek sam smisljao sta i kako da uradim da ne dodirnem tu hladnu vodu...jer ako prije samog pecanja skvasim i smrznem ruke ne mogu onda dugo ostati na minusu....čak sam pravio i malu pumpu od motorica koji na autu sprica šoferšajbu....pumpa je bila namontirana u camac i kad dodjem ukljucim...zapalim jednu cigaru i voda ode van...mada tu skalameriju su mi dva tri puta ukrali s čamca  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"