Tracker boats

Autor raso, Studeni 29, 2013, 19:13:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Čamci rađeni za ribolov bassa, ali itekako upotrebljivi za Dravu i Dunav :be happy:

ossa

Ima lega kod mene na klubu ovaki zeleni john model. Ne moze nikome da ga proda... Simpa je bas.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Vizualno ih pokusao kopirati Stankovic, ali samo vizualno ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Ovaj srednji sad vidim po karaktetistikama ima drugar. Meni je fantastican. Ali treba jak motor 25ks< sto bi mi bio udar... Iz ove perspektive. Cini mi se malo "plitak" za dunav.

baka

Prije 10-15 godina sam vidio reklamu u nekim ribičkim novinama za te Tracker čamce i jako dobro sam zapamtio cijenu u Americi koja je onda bila. Osnovni model čamca sa nekim motorom oko 20 KS i prikolicom, sve zajedno 4000 dolara.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ossa

Baka to stvarno deluje jeftino.

Tićo

Meni ovi čamci izgledaju savršeno.

Rap

Gdje je najbliži uvoznik  :icon_scratch:

maverick

Svojevremeno ih je bilo kopletnih s motorom na e bayu za pristojne novce...cak smo planirali da slozimo 4 komada u kontejner....no nema tu neke matematike
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Zastupnik za Europu je u Francuskoj, a dilera ima i u Italiji

TonyC

Ivan Borojević

Rap

Za te pare bi si radje kupio gliser pa da imam i za more,jer gledam ove slicne bass boatu

maverick

Citat: jovicabor30  u Prosinac 17, 2013, 19:45:39
Pa sta cekate kupujte. :rofl2:

Čekaju da ti das realnu cijenu za svoju pilu.... :icon_biggrin:

Ivan Borojević