Kazu najhladnija do sad....

Autor maverick, Studeni 30, 2013, 08:33:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pitaj retfalu tko u zdravoj bracnoj zajednici čisti snijeg....pa ce ti biti razumljivije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: kawasaki  u Siječanj 29, 2014, 08:25:18
Da nema zime ko bi kuline osusio  :jede:
E, o tome brine Retfala. Pohvalno. :ok:
Čovjek ima pune ruke posla. Radi 24 sata.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Jožef1

Svi mi pravi pecaroši koji posjedujemo Daiwe smo vrijedni radišni - Primjer Retfalački mačak  :thumbsup:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Kugla

A u Jožef  :uf:, ne misliš valjda da je Mačak čistio snijeg  :rofl2:
Ja očistio i nadam se da neće više padati.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Retfalački mačak

Citat: Jožef1  u Siječanj 29, 2014, 09:19:24
Svi mi pravi pecaroši koji posjedujemo Daiwe smo vrijedni radišni - Primjer Retfalački mačak  :thumbsup:
Imaš 5. :ok:

TopMix

Citat: maverick  u Siječanj 29, 2014, 07:50:06
To vi koji niste oženjeni...mi ipak imamo drukciji pristup  :stripii:
Kazem ja zeni onomad, da ocisti sneg na parkingu, a ona me bledo gleda i pita "Ne dolazis u obzir  :veryangry: Uostalom, otkud ti ta ideja?  :eek:"

Kugla

Ne znam kakva je prognoza za ovu zimu, ali ja se danas smrzao, užas pa ko je ukrao stupnjeve  :mt1032:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

A ne znaju ni sami....jedan kaze da snijega skoro neće ni biti a drugi da ce biti dugačka zima s velikim snjegovima...jbg...tko ce znati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

biće da će bit neka sredina :stripii:

al najpametnije će biti na proljeće reći kakva je bila zima :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

TopMix

Citat: maverick  u Studeni 30, 2013, 08:33:19
Zima pred nama će biti jako duga i hladna, a prema tvrdnjama nekih svjetskih meteorologa možda čak najhladnija u posljednjih 100 godina. Dominik Jung, njemački meteorolog koji je iznio ovu tvrdnju, kaže kako će zima biti izuzetno jaka. Prosinac i siječanj će na Balkanu biti jako hladni, dok će veljača biti malo toplija. Jung kaže kako je moguće da dnevne temperature odu do minus deset, a noću čak i minus 25. Uz dosta snijega, pa i mećave, naročito u siječnju i jak vjetar.

Ma nek i ove godine bude tako hladna zima ko prošla ... sit sam se napecao cele zime iz čamca, ne znam da li sam jedan vikend propustio, a ne sećam se da sam imao nekih ozbiljnijih problema sa zaledjenim karikama i strunom... Čak sam cele zime komotno vatao kedere na mrežicu u stajaćim vodama, a ako je i bilo leda, bio je dovoljno tanak da se navataju kederi.  :D

maverick

Pa to je onda bila jedna od najozbiljnih prognoza...mada sad su se spametovali...jedan kaze lijepo a drugi ruzno...i uvijek jedan pogodi  :stripii:

Lomnica_city

Svaba kaze izuzetno jaka zima, a u Srbiji kazu potrajace jesen sve do proleca, pa ti sad veruj ovima ili onima, a sve kontra pricaju...

Juzba

u svakom slučaju, ako ne bude prava zima, neće biti ni pravog ljeta

to se uvjek dokaže, takvo nam je ovo ljeto i bilo, kakva je bila i zima :takoje:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

šajzika

Citat: Lomnica_city  u Rujan 26, 2014, 15:48:31
Svaba kaze izuzetno jaka zima, a u Srbiji kazu potrajace jesen sve do proleca, pa ti sad veruj ovima ili onima, a sve kontra pricaju...
Prosle godine srbi pogodili prognozu.
Cuo sam do nove godine da ce bit jesen.
Vreme ce pokazat
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa nikad ljepse jeseni nego ovog ljeta