Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Monarch Dok Bačka Palanka

Svakako da ćemo poraditi na vidljivosti lagera ali i ukoliko izaberete artikal kojeg trenutno nema na lageru, vreme dostave tih proizvoda  je 5 do 7 dana. Tako da mozete slobodno i onaj artikal koji nije na lageru ubaciti u korpu i uzeti ga a mi ćemo vam ga poslati u roku od 5-7 dana.

fire193

Citat: Kugla  u Lipanj 12, 2015, 16:48:49
Što se tiče garancije za svaku pohvalu, meni je na jednom pukao kljun i uredno mi je zamijenjen vobler, zato  :notworthy:

Sve pohvale vezano za jamstvo koje je uredno ispunjeno!!!

Veseli Karnister

Te priči o žici kroz tjelo su smijurije,u 21. vjeku smole,ljepila su superiorna,tako da to okačite mačku o rep...pakte pucaju same od sebe,ekstra loše...kontinutet kvalitete drveta varira pa jedna varka idealno stoji dok druga iskače iz vode čim si je zaustavio i zoni udarca...garancija mačku o rep jer se čeka i čeka i načeka...možda su nekad bile pojam pod imenom MD danas blijeda sjena.Puno laži,prevare a sve na finjaka.Radnici ko na traci se mjenjaju i avi bijahu popljuvani i ispadaju posle lopovi!Uglavnom rađe jedan šad rap nek ga grizu brate...a grebatori če uvjek sve reči naj naj dobro je Retfala opisao!!

Mornar Popaj

Prvi post pa odma u rebra,
a gdje je predstavljanje, malo osnovnih informacija tko si, odakle si, kako, šta i gdje riboloviš ?
MIslim da tvoj post više govori o tebi nego o onome što komentiraš.
Dokovi vobleri su za mene osobno savim korektni, lovni, i nisam primjetio ništa od nebuloza koje spominješ.
A kad u pojedinim trgovinma budu na akcijama, mogu se kupiti po super povoljnim cijenama od 5-6 e kom.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Darkestrah

Meni su nickname i avatar vrh vrhova :notworthy:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Mornar Popaj

Misliš em je nepismen, em je nevaspitan  :stripii:  :rofl2:
Ili je možda apstinencijska kriza neodlaska u ribolov učinila svoje  :sha:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Veseli Karnister

rj

Citat: Veseli Karnister  u Siječanj 07, 2016, 00:36:58
Te priči o žici kroz tjelo su smijurije,u 21. vjeku smole,ljepila su superiorna,tako da to okačite mačku o rep...pakte pucaju same od sebe,ekstra loše...kontinutet kvalitete drveta varira pa jedna varka idealno stoji dok druga iskače iz vode čim si je zaustavio i zoni udarca...garancija mačku o rep jer se čeka i čeka i načeka...možda su nekad bile pojam pod imenom MD danas blijeda sjena.Puno laži,prevare a sve na finjaka.Radnici ko na traci,svi lopovi nevaljaju!Uglavnom rađe jedan šad rap nek ga grizu brate...a grebatori če uvjek sve reči naj naj dobro je Retfala opisao!!

kec...1... sjedi ...
sljedeća glupost napustit češ čas :mt1032:

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Vrana

Citat: Veseli Karnister  u Siječanj 07, 2016, 00:36:58
Te priči o žici kroz tjelo su smijurije,u 21. vjeku smole,ljepila su superiorna,tako da to okačite mačku o rep...pakte pucaju same od sebe,ekstra loše...kontinutet kvalitete drveta varira pa jedna varka idealno stoji dok druga iskače iz vode čim si je zaustavio i zoni udarca...garancija mačku o rep jer se čeka i čeka i načeka...možda su nekad bile pojam pod imenom MD danas blijeda sjena.Puno laži,prevare a sve na finjaka.Radnici ko na traci,svi lopovi nevaljaju!Uglavnom rađe jedan šad rap nek ga grizu brate...a grebatori če uvjek sve reči naj naj dobro je Retfala opisao!!

Zakon!  :rofl2:  :BangHead:  :sha: :red-card:
Cold and Ugly

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

YUGO BOSS

Mozda tu i ima neke poente
Proslo je kroz moje ruke dosta DOK voblera,takodje su i drugari dosta kupovali.
Neki su bili ok a neki se stvarno izvrcu izlecu iz vode,zica im bezi i po 2-3 milimetra.
Ja sam ostavio samo jednog bombica deep za soma ostale rasprodao ili menjao.Da ne bude da samo pljujem to sto je valjalo je bilo lovno,ti drugi poluproizvodi iskreno nisu ni dobijali minutazu.  :bye:

tole

au momci.....pa gdje vi kupujet te voblere  :sha:....na buvljaku  ili.....

ajd neku slikicu nabacite pa da i mi koji nismo imali takovih problema sa dokovim varalicama nešto naučimo  :mt1032:   :toothy9:

Stepa

Ljudi bučkaju ili ne poznaju varalice,oba su Monarch-DOK  sa kojim još dodatkom(ime):sha: :sha:

Ja bih sad trebao omalovažavat Alexa Tanga a varalica do jaja lovna a sad peh je što im pakta ispada tako i sa svim voblerima kad se drlja po kamenu zna puknut pakta jbga :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kawasaki

Molim da se od strane admina obrise post nepoznatog lika na forumu :jede: :ok:

ovako moze svakoga od nas doci neka šuša i popljuvati..

prika kanisteru ako neznas osnove kulture koje kazu da se covjek prvo predstavi nemoj ni trkeljat na ovom forumu. to tu nije dobro doslo.
kada se predstavis argumentiraj konkretizirano!!

ADMINI  :whip2:
Brzi od Bolena.

Stepa

Kawa vidi svaki član foruma je dobrodošao  :clap2: :occasion14: dečko je novi malo se zaletio i iznio svoja iskustva sa Monarch varalicama,nadam se da će malo prelistati ovaj forum i vidjeti da mi ovdje NE funkioniramo na taj način.
Ostavit će mo za sada kako je za ubuduće ima  :006:

Bilo bi dobro da se i proizvođač malo izjasni...... mada mi stari lisci znamo kako stvari funkcioniraju  :occasion14: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu