Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mudri

Ja mislim da su ovo sve nebuloze,ja imam sigurno pedesetak ako ne i više dokovih voblera,nijedan se ne izvrće i da ne radi dobro,da sada ne spominjem redom koji su mi sve lovni....a još ni na jednog nije bilo zabacivanje u prazno....

Stepa

Mudri sve pet  :icon_thumright: imam osjećaj da je dečko pomješao proizvođače,nemogu ništa reći o varalicama koje se rade u Srbiji u manufakturi Monarch za ovog našeg Oki-Dokija nema greške  :headbang:
Što prođe kroz ruke majstor Antiše garantira kvalitetu  :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Veseli Karnister

Prika Kawasaki,ovde smo da dajemo svoja mišljenja i iskustva ja sam svoje izneo i imam pravo na to kao i ti na svoje.Uostalom neste Vi ovdje tema da bi se osječali ugroženo.Ja iza svojih riječi stojim i mogao bi napisati još puno toga,iz svog osobnog iskustva.Nesmo deca nečemo se lagat za šaku mamaca.I eto to je to od mene za ovu temu...ribolovim gdje god ima vode i sve što u njoj pliva.

pajdo77

Gospodin kanister spominje u svojim postovima riječi poput "grebatori" ili "za šaku mamaca". Da li ja to sebi krivo interpretiram ili je čovjek htio reći da netko dobija Dokove varalice pa ih zbog toga hvali? Ako je tako onda vrijeđa članove foruma i takvima nije mjesto ovdje a ako ja te njegove riječi nisam dobro protumačio unaprijed se izvinjavam i članovima foruma i dotičnom gospodinu. :hi:

Mornar Popaj

Dvaput je to implicirao i to nije lijepo, pogotovo ne za Božić. Kao što rekoh, to više govori o njemu.
Ljudi kupe Mercedesa sa greškom, nekima se i zapali, ali je i dalje to Mercedes.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Kanister se javio na pp...e sad sta ima u tome...ne zanima me..dok je u granicama pristojnosti neka komuniciraju , najbolje bi bilo na mob ili preko pp  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

a ko je kanister...ja neam nista da clanovi foruma koje poznamo iznose svoje misljenje

ali nepoznati kanister nikako nije neko od tih poznatih...
predstavi se pa pokazi muda i reci konkretno

a ne ko sad da ja kazem da istocnjacki auti ne valjaju, a na istoku se rade i Japanski auti  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

Kanister je bivsi suradnik od doka...ako hoce neka se predstavi sam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

ma sve pet to je ocito..

al nije u redu sto se desavalo po drugim forumima da sa laznih nikova pljuju po clanovima foruma  :ok:

ljepo se predstavis i onda nam opises iskustvo u detalje

a ne ovako s neba pa u rebra  :uf:
Brzi od Bolena.

rj

Citat: maverick  u Siječanj 07, 2016, 18:43:27

sad sve ima glasa i stasa....mada mislim da ako njihova suradnja nije bila uspješna to nikako ne može bit razlog za pljuvanje po jednom zbilja dobrom proizvodu i nazivat nas grebatorima  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mariorhr

Citat: maverick  u Siječanj 07, 2016, 18:43:27

Pretpostavljam da se radi o Goranu Sariću vlasniku firme Monarch, a ako je onda treba za njega i njegove varalice otvoriti posebnu temu za pljuvanje...pozdrav i živili

ossa

Čisto sumnjam da se o sariću radi.
Naidju krize, drukcije grize...

rj

ni ja ne vjerujem da se radi o Goranu  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

vedro

Ne mogu vjerovati da se cijeli dan hebete oko karnisterovog posta :stripii: :stripii:

Slaven