Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Blinkeras Međimurje

Ne lovim bas puno na Dokove varalice .imam ih jedno 10 meni su ok nemam primjedbe,ali kolega je imao lose iskustvo pa sam htio nesto o tome napisati al sam odustao jer vidim da ste odmah burno reagirali na negativan komentar pa eto zato pitam.

Slaven

Covijece sjeverna korea nemoj da ti bude svejedno :rofl2:

Blinkeras Međimurje

Hunter

Dok ko i svi drugi proizvodjaci ima nekih promasaja,falseva kao i punih pogodaka i odlicnih stvari.uglavnom rapali mogu naci puno vise zamjerki nego njemu!sve je to vise osobno glediste i subjektivni stavovi nego prava slika!

DOK

Gledao temu silikonci, pa ovu sam totalno zaboravio, sorry....

Iako sam nebrojeno puta o tim stvarima pisao - očigledno moram opet stavit svoj statement....

- svaka konstruktivna kritika je dobrodošla i mi smo zahvalni na tome, tko god je bio u našoj manufakturi vidio je koliko puta taj jedan te isti mamac prođe kroz ruke, i koliko god se mi trudili da budu približno isti, 100% identičan nije niti jedan, jer ruka je ipak ruka, pripada čovjeku a za njega je poznato da griješi... No upravo zato smo na naše drvene mamce i dali dugogodišnju garanciju, ako se što desi, to se mora riješiti ! Dakle što god mislite da bi trebalo biti bolje - slobodno nam kažite, ukoliko je u nekim normalnim okvirima izvedivo - mi ćemo to i primijeniti.   

Glede pojedinih korisnika koji se jave pod pseudonimom i iznesu nebuloze - u biti oni sami sebi najviše štete, ali obzirom da je to ipak pseudonim a ne puno ime i prezime, onda nema potrebe to dalje komentirati, jer poruka i namjera su jasne... Cjenim ljude koji otvoreno u facu kažu svoje mišljenje!

Danas se naši proizvodi prodaju u 15-tak zemalja, sa većinom klijenata imamo dugogodišnju suradnju, trudimo se biti korektni u odnosu plaćeno/dobiveno ali iako se reklamacija odnosi samo  na 1-2 % prodane robe, većini klijenata itekako znači to da postoji mogućnost zamjene polomljene pakte ili zamjene ukoliko se mamac ošteti, tako da ćemo na toj poslovnoj filozofiji i dalje ostati.

Trenutno radimo na novim alatima za kljunove, koji će imati pojačanja s donje strane oko utora žice kako bi smanjili postotak pucanja kljunova usljed kem. reakcije koja se zna desiti prilikom lijepljenja epoksidnim smolama u toplijem dijelu godine. Radimo i na dizajnu nekih mamaca za more, na dizajnu pakiranja gumica.... dakle nema mirovanja, ovaj posao traži konstantno unaprjeđivanje kvalitete, praćenje trendova, itd. itd......

Evo sezona smuđa je pri kraju, som se već dobrano probudio iz duge letargije, uz standardnu ponudu gumica, tu je i naš favorit za brku - MEHO - na slici u dubokoronećoj verziji i živahnom koloru CHAR.

Blinkeras Međimurje

Vidio sam i neki novi vobler za pastrvu.na slici je bio u pink dekoru.Gledao sam u ducanu gdje se prodaju vasi vobleri ali nema ga.jos nije u prodaji ili ? Kako doci do njega?

DOK

Koliko puta ste se našli u situaciji da Vam je zabačaj 10 m prekratak? Meni mnogo puta, bilo da su krupni bajkoši nasred rijeke, ili pak jato lica ili strijelki na pučini. Stavim veći mamac - postignem daljinu, ali velik mamac ne odgovara njihovoj shemi žrtve i nisu zainteresirani. Ehh tu je nastala ideja za naš THUNDER PILK - mamac malih gabarita (svega 8 cm duljine) a solidne težine (35 grama). Prvi su gotovi, testiranje je u tijeku, o rezultatima ćemo Vas obavještavati redovito...

Mudri

Jel primaš reklamacije za bombika,juče mi jedna glupa štuka pojede jednoga,ali se opet dokazao da je nenadmašan za soma,nije htijeo ni vidu ni mehu,ali zato na bombica jedan od 15 i jedan od 12,prvo ovaj veći,njemu sam jedva otkačio bombika,obe su ga udice zakačile i nije ga zgutao skroz,zadnja udica u ustima, a prva sa strane u gornjoj vilici,bez lajtermana ne bi išla van...samo što smo se vratili,pokupili karnister ,stali na mjesto,mislim da je bio drugi ili treći zabac,opali ovaj drugi,žao mi je što nisam slikao gdje mu je bombik bio u ustima,jedna udica za škrgu,a druga sa strane,tako da moram popuniti zalihu bombika,imam još samo desetak  :notworthy: ,tako da od sada kada ciljano bacam za soma prvo se kupa bombik a ako neće onda ostali modeli....

DOK

Bravo Mudri ! Reklamaciju za krađu mamca od strane štuke smo primili na znanje, gledat ćemo da nešto nadoknadimo zbod pretrpljene duševne boli.

Nebi se Bombic tako puno tražio da nije lovan !

Ehhh još samo da nam otkriješ jel se radi o mršavoj ili debeloj verziji bombica, i dal plitki ili duboki ? 

Da te podsjetim, ovo je debeli bombic:

a ovo je klasični (mršavi bombic)

Mudri

Piše na njemu da je debeli,to je novi,dubokoronac,nakon što mi je onog 505 s crtom odnjela glupa štuka,a možda je bio i veliki brko pa je u raubu okrenio glavu i presjeko špagu na četku....??,stavio sam onog s plavim leđima,fat dubokoronac,samo te duboke i koristim,nekako baš nisam na one sa manjim paktama imao udaraca pa su polako ispali iz prve postave,pokazalo se da je plava dobitna boja...iako mislim da brko baš po mraku i ne vidi boje,ali to samo riba zna...

Mudri

PS,moram kad budem uzimao novu količinu bombika uzeti i nekoliko kompleta udica,na ovom plavom sam ih posavijao dok sam čupao van iz vilice,vratio sam ih nazad ali trebalo bi ih mjenjati,i normalno kad sam pregledao udice idem da vidim jel špaga oštećena i da prevežem ponovo,malo sam povukao varalicu i puče špaga ko konac 5-6 cm od varalice,vjerovatno ju je oštetio na kamen jer mi je sjeo u rupu kad smo se otsenkali,hvala bogu da je izdržala špaga,i još jedna stvar špagica je bila galant 10 libri,jer smo kao išli ganjat smuđeve,a kad sam kretao skoro sam uzeo xzogu taka pi i taurusa 6000 sa 20 libri špagom,ali sreća da se sve poklopilo pa nije bilo kidanja....

ibro dirka

Meni je plitki bombik debeloguzi nezamjenjiv za bajkoša jedino mu može parirati dok es 9 na kojeg sam ih znao osakatit popriličan broj ali je način vođenja dosta nezgodan po voblera pa to radim kad neće bombika iz nekog razloga...inače dok es čuvam za neke specifične situacije kad zubo uđe u liman...

DOK

Ja mislim Mudri da tebi u kutiji ne bi smio faliti ovaj mamac:

peugeot

faliće njamu štošta kadad mu naplatim ležarinu  :stripii:

Mudri

Kompenzirat ćemo sa stalkom za motor  :stripii: