evinrude e-tec

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:42:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

usao na velika vrata...popracen iznimno kvalitetnim marketingom...kod nas jos uvijek slabo zastupljen...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

koliko sam čuo ide samo original ulje koje je skupo , a potrošnj i nije koliko kažu , imaju jedan u Kopačkom ritu
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rap

Košta 500 i više kn.Što se tiće potrošnje,prva vožnja (nov motor) spust u Aljmašu-Žuta zemlja i nazad manje od 5 l.Čamac Panval 492 i dvije osobe.

maverick

Moze i drugo ulje, ne mora orginalno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BORKO

Ima ga susjed na ušću i prezadovoljaan je...a "original" ulje je žešći zajeb, jer vas nagovore na skuplje, koje je za SIBIR, (temperature ispod  -20), a ne za naše podneblje....doduše jedan galon (oko 4,5 l ) je 500-tinjak kn, a može ići svako TC-W3...
Ðe ronimo ?

maverick

ali mislim da se mora nesto softwerski promjeniti za neko drugo ulje ..tako su mi bar rekli

BORKO

Istina. Spajali su se na internet pa softverski podešavali, jer "board computer" izračunava doziranje ovisno o ulju i režimu rada motora (koji btw. u "safe modu" može i do 5 sati BEZ ulja)
Ðe ronimo ?

Bandit

Koliko ima km od Aljmaša do Žute zemlje?

maverick

Bandit

Ja taj teren ne poznajem, a čovek je izrazio potrošnju u jedinici mere - Aljmaš-Zuta zemlja, tamo i nazad 5l, pa bih molio za pomoć
kako bih mogao da prekonvertujem u moju valutu, pošto se meračim da kupim isti pa da proverim saznanja koja sam dobio od dilera Evinrude-a  :icon_salut:

maverick

ne znam tocno u km...vec ce netko napisati od ovih ...ali u nekoiliko zadnjih mjeseci imao sam iskustva s tim motorom, dobar, neki kazu odlican...po meni na kraju nista revolucionarno..ipak kao i svaki dvotaktni hoce u vecim obrtajima uzeti dosta goriva...snazniji , odnosno veceg okretnog momenta nego 4t, no medjutim...obidji malo ovlastene servise , vidi koliko ih je prodano a koliko se pokvarilo...imam neke informacije da ih dosta na kraju zavrsi kod majstora...jer ipak na netu se svasta da procitati a sto je istina na kraju ces ipak morati odluciti ti koji brojis lovu

Bandit

E, ovo je već pravi odgovor.  :notworthy:
Tačno je da lepo izgleda (pravi je maneken) u današnjoj ponudi motora, ali čujem i da je vrlo osetljiv na naše gorivo, mada i 4t
motori vole da srknu kad im se zavali pun gas.

maverick

Kod nas je malo problem sto su serviseri ujedno i prodavaci pa je tesko doci do realne slike o svemu...siguran sam da ponekad ponude i losiji motor zbog marže koju imaju..i oni sami prate neke trendove koji su u svijetu...i nema razloga da se odreknu zArade

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Bandit

Pa onda ne troši puno!
Mada je meni posle T-18, sve ekonomično.  :be happy:
Hvala "rj"
Ovi dileri kod nas (SRB) se kunu da nesmeju da pređu 7l na sat   :dontknow:
Naravno da sad opet ide ona priča (masa x ubrzanje), ali sat je sat  :icon_pirat: ,pa taman i u buretu...  :book1: