Lowrance noviteti

Autor maverick, Prosinac 08, 2013, 19:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

7-ica treba biti oko 9000 kn , puna cijena bez popusta , prezentacija na sajmu nautike u ZG
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Puni gas cijena 9000 nisam vidio sonde koje idu uz njega. Nesto sam malo u guzvi s poslom pa sam ispao iz ritma
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Mislim da je to jedan best buy

Mariorhr

pajdo77

Nije mi logično da prodaju uređaj bez sonde kako piše. Šta će mi uređaj da je bilo kakav kad nemam sondu? Ko da kupujem auto a nema motora. Valjda to po nekoj logici treba biti u paketu jer jedno bez drugog je beskorisno.

maverick

Imas vise vrsta sonda...za bb sondiranje za ss....ugradbene itd itd
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Svugdje se sonari prodaju odvojeno a možeš i u kompletu , ovisno dali trebaš za slatku vodu ili more!

pajdo77

Dečki ja se vama divim što uopće znate "čitati" te slike sa sonara :hi:. Pregledao sam valjda sve slike na forumu,blejim u njih i ja osim ako riba nije prikazana baš kao nacrtana ništa pod milim bogom ne vidim. Cjelo čudo nekih točkica,crtica i krivulja na tom televizoru i to je to. Još ako je neki manji ekran i udara sunce u njega na vodi mogo bi ga bacit u Dravu. Jel dobijete neki grafikon uz sonar da vam pokaže šta je koja slika ili morate nagađati šta je šta na tom klincu? Da mi netko pokloni najbolji sonar na svijetu šta vrijedi kad to meni izgleda ko da je riknio ekran na televizoru pa samo neke crte i točke a slike ni od korova.

mossi

Odlična opcija svima koji nemaju BRODOVE.
Za čamac eventualno malo veći ekran, ali ipak to u USA košta 799USD za top model.  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

ibro dirka

Evo taman cijenik za Ðuru os. Mislim da bi ti\nam ovaj Hook 5 bio taman...ja se nudim da napravim nosač đaba ali ne znam kako bih napravio za ove manje, 3 i 4...

mossi

Insight maps  ( opcija da sami mapirate reku i imate svoje lične karte ),
koristi li to neko od vas naprednih korisnika?  :hi:

maverick

A ne znam, Drava je podložna promjenama , puna je sprudova koji se doslovno krecu s promjenom vodostaja i ne znam koliko to ima smisla

mossi

Drava OK, Dunav ipak ne menja svakih 7 dana konfiguraciju, jesi se barem poigrao sa tim opcijama?
Tvoj sonar bi to trebao imati isto kao i Mlb-ov, (svi HDS), a vidim da i ove Ti serije  imaju istu opciju.
Stim da Ti imaju ugradjen WiFi pa se može odraditi bekap, ali i prenos slike na tablet/telefon.

Lomnica_city

Vredi li ovo uzeti, poveliko snizenje, jos ako posaljem rodbini preko bice i mala doplata za dazbine?

http://www.cabelas.com/catalog/product.jsp?productId=1846022

Edit: Hm, trazeci neki review vidim da na njihovom sajtu kazu da treba da je jos mnogo jeftiniji, ali gde naci po ovoj ceni?

http://www.lowrance.com/en-US/Products/Fishfinder/Elite-5x-CHIRP-en-us.aspx