Lowrance noviteti

Autor maverick, Prosinac 08, 2013, 19:43:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

A udaljenost od Osijeka vam je ko od pice do guzice,dva prsta na karti. Sjurite se ovamo i kupite,dobijete papire i ne daj bože kvara imate crno na bijelo. Valjda nije bitno odakle je kupac,bitno da ta trgovina daje garanciju. Valjda može tako.

mossi

Hrvatska - Lowrance

http://www.lowrance.com/en-US/wheretobuy/Croatia/

Srbija:  :eek: magla

Žorž

Ma kapiram Mossi,moj prvi sonar je bio bez garancije i bilo koje servisne podrške,igl mark dva,pre mnogo godina,osećaj je bio kao da imam spejs šatl i puno zadovoljstva mi je doneo.Prosto nije mi naj jasnija žvaka naših trgovaca,na koji način misle da ti opravdaju garanciju ako se šatro predstavljaju kao legalni distributeri.Uopšte ne želim da objašnjavam šta bi bio u stanju da uradim, da se iskrekećem par somića,onda eventualno nešto zvekne i trgovac mi kaže,puj pike nevaži se :pirate: Već sam telefonirao al nije gazda tamo,javiće se predveče.Em me danas majstori posebno ..kaju em još i saznanje da u Srbiji ne postoji zvanični generalni zastupnik i pride obe ćerke imaju različite zahteve,odo ja u vikendaju da još ne bi do kraja dana napravio neko sr.nje.  :stripii:  :stripii:

Batica

Citat: mossi  u Veljača 26, 2016, 13:05:37
Žorž ni Garmin nije imao predstavništvo u Srbiji.
Odeš na sajt proizvodjača i u spisku dilera ga nema. Ili ima.
Ako ga ima onda je sve legalis, ako ne onda je sve trgalis.  :BangHead:
Nisi u pravu.
Garmin ima predstavnika u Srbiji i to vrlo ozbiljnog.
Ja sam kod njih kupio sonara Ehomap 50.
Posle nekih godinu dana monitor je prestao da radi. Odneo u servis i posle 15 dana pozvali me da uzmen nov( potpuno nov).  Nema popravke, cekanja...itd.

Žorž

Pa koji moj je onda Pera predstvljao?

mossi

Batice otidji na Garminov sajt i nadji Peru.
Ako ga nadješ plaćam pifce za žifce.

:occasion14:

pajdo77

Eto Mossi kreneš zorom ranom put Zagreba i u Osijek stigneš kada se vraćaš na ručak,malo se pojede,popije,spakujemo ti nešto za ponijet i navečer već instaliran sonar na čamcu. Ja to jednostavno izračuno. :rofl2:

mossi

Na žalost sve su to trgovci preprodavci.
Biti diler znači potpisati ugovor sa Lowrance/Garmin itd, a uz to idu i obaveze.
E to kod nas ne ide.

mossi

Pajdo, ti i ja se vidimo kad tad!  :stripii: :rofl2:

maverick

Citat: mossi  u Veljača 26, 2016, 13:42:28

Pero odavno nije u Srbiji
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nego šta,joj kad ti počnem lagat o smuđevima :stripii: :rofl2: :rofl2:

Žorž

Citat: maverick  u Veljača 26, 2016, 13:47:36
Citat: mossi  u Veljača 26, 2016, 13:42:28

Pero odavno nije u Srbiji
Ma znam Mav, nije to tako odavno,još su neke garancije u roku ali bez obzira njegova firma još uvek postoji :ok:

Lomnica_city

Citat: milan-so  u Veljača 25, 2016, 20:06:20
Nisi u pravu ...
Ima legalno kupiti Lowrance u Srbiji, a i cene su prilično korektne uzevši u obzir da ti stigne za 2 dana i imaš važeću garanciju ...

U pravu si, nasao sam uvoznika, jeste garancija 2 godine, ali "prilicno korektne cene"!? Na eBay nova Elite 5ca X $280-290 (260-ak €)+slanje i dazbine nek su jos 100-120€ = ni 400€ konacna cifra, a kod nas 560€!? Trenutno doduse ima neka akcija neki dan jos na 500€ cena, ali i to je za 1/4 jace a tek bez akcijske cene, skoro 50% vise...

Znam ja da smo malo trziste, ni 10 miliona i to ne bas nekih platisa, ali za razliku od bar 120€ pa do 170-180€ kad nije na akciji ja mogu Mini Shark od skoro 3m da kupim NOV (bar tako oglasavaju na K/P), ili cak i polovan metalni camac "Moravac" od 5m!!

Lomnica_city

Citat: Batica  u Veljača 26, 2016, 13:40:08
Nisi u pravu.
Garmin ima predstavnika u Srbiji i to vrlo ozbiljnog.
Ja sam kod njih kupio sonara Ehomap 50.
Posle nekih godinu dana monitor je prestao da radi. Odneo u servis i posle 15 dana pozvali me da uzmen nov( potpuno nov).  Nema popravke, cekanja...itd.

Ako si cekao 15 dana i oni su odlucili sta da dobijes onda i nije vrlo ozbiljan, po zakonu u roku od 8 dana oni moraju da ti odgovore koji je kvar i da ti ponude novac nazad, zamenu za isti ili popravku, pa onda ako se odlucis za popravku imaju 15 dana da poprave to...
Jos si ti i dobro prosao, meni je vrlo ozbiljan uvoznik Logitech-a mis od 100€ (za crtanje neki MX Revolution) popravljao 55 dana i na kraju nudio zamenu za polovan u mozda i gorem stanju (radilo ono sto kod mene crklo ali druge stvari nisu), ali tako kako je poslovao je i prosao...

mossi

Zato što su oni uvoznici/trgovci, a ne ovlašteni distributeri.
Oni dobiju 5% robe više i to im je garantia, pa kome se utrefi možda i dobije zamenu.
Ali poznavajući naše hohštaplere oni i tih 5% prodaju.