Sportex Styx

Autor sava zupanja, Prosinac 11, 2013, 13:58:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sava zupanja

Nista Maverick onda cemo zajedno,svako po palicu i po nogama  :violent1:  sto se tice gostovanja,naravno,uvijek..  :3some:  Takoder pozivam i ja tebe na Savskog smuđa i provjerena mjesta.
sitan snijeg krupan smuđ

Rap

Auuu al te lako u zabludu dovest hehehe

sava zupanja

Ne vidim u kakvu sam zabludu pristao :nono:
sitan snijeg krupan smuđ

Rap

Ive

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2013, 00:45:33
Savo...ili Sava...ne poznam te ali rado bih te upoznao...iz jedinog razloga da dodjes malo, da otpecamo i da popijemo kavicu....ako te kojim slucajem Greys nagovori da novi stap odneses na prepravke...ili ako te ovi ostali nagovore da istokaris špulnu na novoj steli, ti ipak dodji...bices moj drug..a usput ces dobiti i poklon, bezbol palicu da teras krkane da te ne loze na gluposti vise  :thumbsup: slozi taj pribor , namotaj strunu i idi pecaj....

Hehe  :icon_thumright:

Na takome štapu ići nešto prepravljati..nije moguće da je to toliki debalans da smeta da ne može čovjek normalno pecati.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Malo se pomjeri ruka i to je to...steta nagrditi tako lagan stap....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ive

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2013, 13:45:58

Baš to,pomakne se za prst,dva naprijed i normalno se peca.Imao sam dosta štapova i nikada nisam ništa mjenjao i uvijek se trudim da se ja prilagodim a ne da prilagođavam štap zbog pomicanja ruke pet cm prema naprijed.Spotrexi su do jaja i ne treba ništa dirati, još pogotovo ako ide gore manja mašinica.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

sava zupanja

ja vec drzim ruku iznad haltera.
sitan snijeg krupan smuđ

maverick

S obzirom koliko imas godina najpametnije bi ti bilo da ruke drzis na kopci od haltera.... :toothy12: a ne da se zezas s pecanjem  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2013, 13:45:58

Upravo to sam i rekao  :icon_thumright:

maverick

Citat: Greys  u Prosinac 12, 2013, 23:17:06
Da upravo to kawasaki, iako ta Stella 4000 SFE i taj štap, zahtjevat će end kapu, zato sava županja, javiš se Esox-u sa foruma  :icon_thumright:

Greysika...lazes ... :icon_biggrin: a to nije lijepo

sava zupanja

najbolje da ne drzim nikako
sitan snijeg krupan smuđ

Greys

Citat: maverick  u Prosinac 13, 2013, 19:04:24
Citat: Greys  u Prosinac 12, 2013, 23:17:06
Da upravo to kawasaki, iako ta Stella 4000 SFE i taj štap, zahtjevat će end kapu, zato sava županja, javiš se Esox-u sa foruma  :icon_thumright:

Greysika...lazes ... :icon_biggrin: a to nije lijepo

Ja objasnio čovjeku da se ruka drži malo iznad i sve odgovara, tako i na mom štapu. A ako neželi (čitaj neće), onda je Sava sam postavio pitanje može li se ubaciti end kapa: naravno da može

VELJO

Gledao sam taj štap u Škorpionu i mogu reći da mi se čini da je blank isti kao na TiBoronu, to mi se onako na suho činilo. I Taj štap je bio skroz u balansu!
Možda bi trebao ići na neku lakšu rolu tipa daiwa Caldia 3000( 235g ako dobro pamtim)!
Meni je zanimljivo na mom Ti Boronu što mi je u balansu i sa laganim daivama i sa Taurusom 4000!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!