Sportex Styx

Autor sava zupanja, Prosinac 11, 2013, 13:58:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sava zupanja

Jel ima tko,kakva iskustva??  Novitet iz Sportexa. Ja ga osobno koristim.neznam kojim rijecima bih ga nahvalio.  :love4:   
sitan snijeg krupan smuđ

maverick

Koje je tvoj gramaze...cuo sam da ga hvale..i koje je cijene  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Styx je 40 g i odličan je štap.Nemam ga ali kolega Mlinka ga ima i samo riječi hvale o njemu.

sava zupanja

40 gr. stap je nesto,da neznam kako da opisem.  vrsna akcija,nema kicme. nema onog savijanja u kicmi,a opet vrh fino radi. daleki izbacaji sa pola snage. opisao bih ga kao da je 60-80 pa mozda i 100gr.neke druge firme.  jednostavno ljepi udicu za usta u kontri, promasaja nema. cak manje kacim i to dosta,ali i ako zakacim nekako uspjevam otkacit, to cete mi vi mozda bolje objasnit kako to??  stap je izuzetno lagan 170gr,da se sa njim dugo radit,ne zamara ruku,a opet ima tu jacinu i cvrstinu. kad ga treses nema ono da ti cijela ruka se njise,trese,vibrira da dobijes teniski lakat. rucka je takko fino ergonomski napravita,milina ga je samo drzat,a kamoli jos radit sa njim. cijena je "mozda" malo skuplja,ja sam platio 1950 kn. a kako stapp lijepo izgleda koje su boje i dizajn upotrebljeni,to bolje ni da ne spominjem,vi sami odlucite.
sitan snijeg krupan smuđ

sava zupanja

mislim da je Sportex ovaj put napravio nesto sto nikad nije i podigao ljestvicu tako visoko.
sitan snijeg krupan smuđ

kova

^
Ova serija je napravljena josh pre 3/4 godine ;)
cool

Juzba

i na kraju, koliko košta ta ljubav, nitko nenapisa
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

ja sam platio 1950 kn  piše, piše...sam ne čitaš  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sava zupanja

U škorpionu 1900kn dok je doso u trgovinu .ŠARAN CERNA' 1950kn.
sitan snijeg krupan smuđ

kawasaki

pozdrava Sava, kakav ti je balans na njemu i sa kojom rolom?  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Juzba

Citat: maverick  u Prosinac 12, 2013, 14:11:40
ja sam platio 1950 kn  piše, piše...sam ne čitaš  :icon_biggrin:

e, vidim sad :alas:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

sava zupanja

do sada sam koristio daiwu 3000 i iskreno nisam imao nekog balansa.ali me spasavalo sto je stap jako lagan,pa se nisam toliko opterecivao sa tim. trebalo je raditi otezanja. sada sam uzeo stellu 4000,ali opet se mora staviti endkapa.  sa greysom sam sve dogovorio pa ce mi on to rijesiti. mislim da bi rola od 350gr rijesila balans.
sitan snijeg krupan smuđ

kawasaki

bolje ti je laksa rola plus end kapa  :icon_thumleft:
Brzi od Bolena.

Greys

Da upravo to kawasaki, iako ta Stella 4000 SFE i taj štap, zahtjevat će end kapu, zato sava županja, javiš se Esox-u sa foruma  :icon_thumright:

maverick

Savo...ili Sava...ne poznam te ali rado bih te upoznao...iz jedinog razloga da dodjes malo, da otpecamo i da popijemo kavicu....ako te kojim slucajem Greys nagovori da novi stap odneses na prepravke...ili ako te ovi ostali nagovore da istokaris špulnu na novoj steli, ti ipak dodji...bices moj drug..a usput ces dobiti i poklon, bezbol palicu da teras krkane da te ne loze na gluposti vise  :thumbsup: slozi taj pribor , namotaj strunu i idi pecaj....