Lemax

Autor Mudri, Prosinac 20, 2013, 23:55:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

uf to ti nemogu reci jer ih nisam testirao sad od do  :no:
imao je rap taj model koji je po meni ok i netreba ti posebno jig posebno vobler  :ok:
Brzi od Bolena.

Kugla

Neki president ako se ne varam, jel tako, znači to bi bio neki univerzalac, može i jig a može i vobler, moraću ga prodrmati malo ovako napamet hm!

MIF

Ja bacam Slim Max-om, 50 gr...i meni vrijedi 3 puta više.Jedina mana mu je po meni debelo pluto na dršci,al to je šmirgl papir riješio..Ne uzimaju ga previše,mislim da ni nije za širu publiku...
Star President ili Ruža...to bi ti bio moj savjet.

maverick

Koje su cijene ta tri nabrojana , otprilike
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Ive

Ima na žabici svi modeli..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Juzba

jedno vrijeme sam bio zagrijan za presidenta, nije ga bilo pa odustao, al nikad nije kasno
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

MIF

Vidio sam neki dan prerađenog Prezidenta...Najosjetljivija sprava za pecanje koju sam imao u rukama...

Greys

Mislim da se digla prašina dosta oko River Huntera

Kugla

Dečki hvala na savjetima, dok se riješe neke elementarne stvari po pitanju posla, moram nešto nabavljati, svaki savjet je dobro došao.  :ok: :ok:

Ive

Evo možda ovo Kugla..

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

šajzika

pise i da ima u vermisu lemax stapova a oni imaju popust do 24.12 20posto na komplet asortiman
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Ive Hvala!, Šajzika đaba popust nabavka jednog ili dva štapa trenutno nije opcija radi financija tako da skupljam informacije za dogledno vrijeme kada se bude nabavljalo.  :ok:

Mudri

Kugla ,dogovorimo jedanput da doletim do karašice i da probaš slim maxa,mislim da ti za dravu bolji ne treba,a eno rajko ga prodavao za 400 kuna mislim,neznam jel prodan ili nije,ali bolje da ga vidiš i probaš na vodi....