Lemax

Autor Mudri, Prosinac 20, 2013, 23:55:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

pričao sam sa dekijem i kako kaže promenjeno je dosta na ruži,mene sad zanima kojih modela ima pošto nisam uspeo kod dekija a samim tim me zanimaju i cene . bilo je neke priče da će biti i 120gr na 2.56mt

kawasaki

120 gr na 2,56 hmm zanimljivo. gdje ima koliko je tezak?  :hi:
Brzi od Bolena.

genjura

e pa to i je problem neznam dal ima ,deki je pred novu godinu nešto tako  natuknio ,ništa konkretno nije rekao ni da će bit ni da neće

river

eto na probi,u vlasništvu starmax z 120g u dužini 2,45 ako se ne varam...ovjeren s nekoliko ribica i zadovoljan

glave mu pašu od 20 do 50-60...ljepo prenosi info s dna

drugi je black rose isto 2,40 ili nešto takvo u gramaži 10-45g,namjenjen za lagane glavice od 3 grama pa do jedno 20-25...

odlične brzine...smukija od 3,5 kile uredno zakucava,možda je malo mekan za nečiji ukus ali zadaću vrši besprijekorno

vrlo lagan štapić...

genjura

jel neko probao river hunter RH-S 80 HF2   8'0" H FAST   12-35LB 15-80g

mario123

di ima kupiti novi black rose????
I jel to uopce jos izaslo nisam nasao cak ni jednu sliku stapa??
Na njihovoj stranici nema novog rose-a  :sha:
Jedino sta sam nasao je ovaj video

YUGO BOSS

Koji lemax za camac,da baca glavinjare 40 + gr?

zvona

U posjedu sam lemaxa black rose 20-80gr 270cm i bilo je testiranje na Dunavu..Eria glava od 50gr plus orka šed 11cm prilikom klasičnog jiganja špic se povija vrlo malo..nisam imo griz da mogu rec kakva bi  bila kontra s tom gramažom.osjetljivost štapa je izvrsna.kamenje preskacem lako..također sam baco glavinjaru od 80mm i 40gr i nema nikakvih problema za štap..izglisiram glavinjaru kao od šale..trenutno su visoki vodostaju pa nisam imo priliku bacat male glave da znam donju gramažu ali 15gr plus šed osjeti jako ljepo..u dlanu su sve informacije..nije ni bilo nekih velikih riba na njemu..do 3kg..kontrola ribe je odlična..eto ukratko štap je odličan..tko ga želi probat pa možda i kupit imat ce priliku na dokovom kupu.. :icon_thumright:

Kugla

Gledam njihov katalog, ali toga ne vidim u ponudi :sha:

Mariorhr

To je vjerovatno 15-80

zvona

Kugla

Uh taj bi mi legao, ali u katalogu nema ni ta dužina više  :sha:

Mariorhr

peroxy

Pozdrav, ima li tko iskustva sa Lemax Thunder Bird TBS 80 MH2 10-30LB (12-50). Uzeo bih ga za smuđa za Savu, glave 20-30g, vobler. Cijena mu je trenutno nekih 500kn.