Lemax

Autor Mudri, Prosinac 20, 2013, 23:55:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

da gramaža i libraža strune su čudni ..neznam kako vrše testiranje
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lomnica_city

rj

to je greys test ..
40 lb struna bi na takvom testu lomila 90% štapova
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lomnica_city

Nebitno ciji je test, natezanjem pokidati 40lb strunu a da ne pukne je ono sto oni garantuju, sa dovoljno fibera (pojedinim lepo pise 80% carbon fibre, sto znaci jos 20% platna je fiber, puno) nije nemoguce, a opet zbog dosta fibera stap je i meksi i onda ne moze da se krsti mnogo velikim rasponom gramaze...
Iako bi izbacio sigurno vise, ali i ribolovci ocekuju da kad na stapu pise 100gr on i vodi lepo u vodi pribliznu tezinu, ovaj verovatno ne moze zbog meke kicme, a cija je zasluga dosta fibera, uz mali konus i ostalo, onda ne bi smeli da preteruju i onda da se ljudi razocaraju kad ne moze vise od 25gr recimo da vuce...

genjura

genjura

e da ,koliko je težak štap i kakve su mu mogućnosti  2.70mt

bob

Na testu 1 do 3 kG smo videli ono što smo videli. Ja ne znam da protumačim to što sam video.
Ne znam kakve zaključke da izvedem iz video spota, osim da štap nije, hvala bogu, pukao.
Ume li neko da objasni šta treba gledati na ovim slikama, kako treba gledati ove slike i kako izvesti iz toga neke zaključke?

Kugla

Nisam neki stručnjak, ali mislim da su htjeli pokazati kako i pod kojim kutem i koliko se savija štap pod određenim opterečenjem.

bob

Ma jesu pokazali, ali šta ja treba da zaključim iz toga?
Ono što sam zapazio, to je da na zidu ima iscrtan pravac pod uglom od 45 stepeni. I kada mu okače teg on podiže štap sve dok drška ne zauzme taj ugao.

maverick

3kg je puno na ovakvom testu ....inace probao sam jedan takav...ili bar mislim da je takav i ozbiljni su to stapovi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Čuj ozbiljni...
Sakrit mozes iza njih puno zvucniju i "ozbiljniju" konkurenciju.

genjura

a dal neko ima informacije o novom uvozu lemaxa ? black rose me konkretno zanima kojih dužina i gramaža ima?

Mudri

Kontaktiraj Dejana,ima hrpa novih štapića,a ja sam nedavno sa jednim pomjero kolegu po sobi,jednodjelni,nemoš da vjeruješ koliko je lagan a  kako je jak,neznam od čega su ih napravili ali su stvarno prejaki,a usput i osjetljivi,sad mi žao što sam uzeo dva nova blanka..... :BangHead:

zvona

Cuo sam da je nova ruža hebena

Mudri

Po priči i karakteristikama je mrak,ali tebi je bar blizu pa odi malo pogledaj šta svega novoga ima,mene strah da ću potrošiti koji euro kad ih budem vidio iz blizine....a sigurno ću skoro na onaj kraj....