Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

urtelja

kockar

Bravo i od mene!!!
Znam koliko ti je sad tesko da uopste izadjes.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

vedro

Kockar, ti si legenda, jedan od rijetkih.
Bravo, bravo!💪

kockar

Hvala, imam srece pa su i najbolji drugari svi isti takvi, ponekad pomislim da nisu - zaista ne bi vise bilo smudja u okolini :)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

šajzika

Super,  baš dobar. A na ove tvoje komentare, ajd ga malo pumpaj i slicno se necu obazirat
:stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Našo se mudrac pametovat Šefiki a sam ni bandara ne zna upecati a ovo primanje strune rukom pri izvlačenju smuđa neću ni komentirati. Šefiki sve čestitke a ti izađi iz tog čamca da ne smetaš djevojci dok peca.

nekinho

Dobro si reko Pajdo...jednom rječi amater. Evo dokazano smetalo u čamcu, drobi ga ko mlin kukuruz, savjete našao davati profesionalki, a kad je primio strunu ko da fata kablove dalekovoda sve mi bilo jasno ko tu pecat zna a ko se kurči tuđim ulovima...  :hi:

nekinho

Nego daj smontiraj taj pregled sezone 2017 čim prije da vidimo na kojim pozicijama Šefika peca i kako te učila što je pravilno pecanje....

Dukulele

Aahahaha krkani jedni, samo lozite :)
Pajdo ti bar znas da tad jos nisam ni kupio meredov, nit lipgrip - a ionako smo u spustanju hvatali bucova i klena,  ovo je neocekivani ulov, sta da sam radio, zamolio ga da se popne u camac? :D
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Jel ti nije grip odneo bucov ? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma ima šest gripova a meredova od onih za hvatat ribice u akvariju pa na dalje al je pakost namjerno hvato za strunu samo da njoj smuđ otpadne. Ko ga ne zna skupo bi ga platio  :rofl2: :icon_thumright:

Dukulele

Sajzika, to je bilo kasnije,  mjesec dana kasnije kad sam ga kupio - eto, bolje da nisam :D

Pajdo, i meredov(e)  sam kupio tek kasnije,  ovaj posteni eto imam ni mjesec dana, ne kaki u katmanduu :)

E necu vam vise nista stavljat na forum, samo prigovarate! :P

mlb

Svaka čast šefiki!! :ok: :clap2: Neznam zašto si kupovao sonar uopće, jednostavno si trebao pitati ženu kako se hvata riba!!  :stripii:

Dukulele

Ne znam ni ja sta sam ga kupovao, ionak ga jos nisam niti namontirao!  Samo cu sefiku nasadit na pramac i nek sondira :D

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"