Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Antiša čestitam za smuksona a ovoj babi od  :red_indian:  :violent1: :violent1: na guzu bi prpjevo :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Pa stepinjo gore imas ispod Pozdrav Stepa i 1 prijava moderatorima pa likni na to  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

toktiz

Čestitam Ante. A i babu pozdravljam.

TonyC

maverick

Šta mu se zavhvaljues vidiš da te podhebava  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

maverick

Uhvati jos jednog i on vise nije tvoj drug  :stripii: Kolegu B. necu ni spominjati  :stripii: ali na dobrom si putu da iskusiš sve čari pobjede i napokon vidiš kako je "pusto na vrhu planine "   :stripii:

TonyC

maverick

Znaš i sam da postoji mnogo uzrećica na tu temu, ali ona " tko nije iskusio gorčinu poraza ne može ni okustiti slast pobjede" mi se onako nekako provlači uvijek kroz život. Isto tako kad sam prije mnogo godina razgovarao s jednim kolegom iz Amerike koji je u nekom segmentu posla bio najuspješniji u svom zanimanju....reče mi: sine...kad si najbolji ...uvijek si sam....i nadam se da ces jednom i ti saznati kako je pusto kad se popneš na vrh planine onog sto radiš ....
Tako da ..traži mjesto za čamac   :stripii:  :stripii:  :stripii:

Darko

Citat: umpahpah  u Siječanj 23, 2015, 08:22:40
Tony !!! ovaj je ko da si uvatio desetku s obzirom koga si vozio u camcu sa sobom!!! ja kad njega sretnem na vodi uvijek mi se neko sranje desi!! Sta bi tek bilo da si bio sam!??? Cestitam

iz pouzdanih izvora znam da je dotični najveći maler sebi  :stripii: , tko je s njim u čamcu ima ribu sigurno  :ok: , Ćavo  :hi:

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Stepa

Gdje nestade slika Ćavinog ulova :baba: :sha:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

TonyC

Ja je maknio !
Nije po p.s.-u , pa ako vrijede pravila za sve vrijede i za mene !

:toothy12:

maverick

Ono nije slika ulova...već se pohvalio da ima novu plastičnu kantu... :stripii: a mogli su se malo naslikavati on i buhhhhhiiiiiinnnnnn  :uf:

TOMO