Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

munich

josipe cestitam da nisi probo kvakijeve brlje prije bi ga uhvatio i bio bi jos koji sugurno,a i veci cestitam jos jednom nakon njegovih malera to je vise nego trijumf
Pravilo je da nema pravila

rj

baš tako ...mada kad mi je zadnji put otkrio "mikrolokaciju" ulovio sam soma 22 kg i jednog 6,5 kg....možda kvaki i nije takav maler kako se čini  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

munich

ko zna sta bi sve bilo danije njega i njegove maleruse bilo u blizini,mozda bi 22 bilo 72 ili tako nesto,nemoj mi ga samo hvalit i rec da mu je malerusa dobra
Pravilo je da nema pravila

KvacakZu

kobac

neznam dali mi se to čini ali kao da se rj najčešće slika-ti mora da si najbolji maher

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Ive

Ono što me ne ubije..ja probam opet!

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

maverick

Durmy svaka čast na lijepoj seriji  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Durmy, pa ti ćeš nam komplekse nabiti. :eek: :clap2: Jbte, tvoj svaki izlazak je toliko događanja da mi o tome možemo samo sanjati. 
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Drava je mama za zimu...meni bude nekad i bolja nego Dunav....samo je treba posjecivati...ove godine malo mulja vodostaj ali nije loša  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Već više od mjesec dana nisam imao ni čvrk smuđa na Dunavu. Nisam više pametan, stalno mislim mora već jednom krenuti, a ono pušiona.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Na Dravi se vec duze vrijeme lovi vise nego solidno...nemamo nekih kapitalnih matica ali odustao sam na ovu zimu od Dunava

kawasaki

nemoj vise Durmy
ubit ces me hehe  :ok:
Brzi od Bolena.