Čestitke na ulovu smuđa

Autor šajzika, Prosinac 21, 2013, 14:38:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Krasan primjerak(mislim na smuđa) :stripii:,bravo majstore :ok:

Debeli šef

hvala na čestitkama narode!
čestitke i smuđu, da nije njega...  :toothy12:

maverick

Ibro ako kojim slučajem vataš te smuđeve blizu di Pajdo peca imaš veliki minus  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Blizu je blizu,gotovo pre blizu :rofl2:

ibro dirka

hahahaha nije blizu ovog sam dalje uhvatio, premjestio sa se nizvodno da mu ne popecam sve...

šajzika

Sorry ibro ali ako je bilo na dravi onda je opet preblizu pajde.
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

ahahahaha dobro idem ja na Dunav onda nadalje, sry pajdo nisam znao da je tako loše  :toothy9:

Smithwick maniac

Samo treba da maznes mrenu na gumu i to ce bit kap koja ce preliti casu! :pirate:
Navuci ces sav gnjev i bijes "sefa sale" na sebe :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Ako sam ja dobro zapamtio Ibro svaki trenutak treba postati"dobri stari otac" a pošto će tada od nespavanja imati oči ko mačak Garfild :eek: od nespavanja te neće vidjeti ni vezati udice sva riba od kožare pa nizvodno moja :hello2:. Jedini problem je što se ribe koje ću ja ovako izrazito sposoban upecati još nisu ni izmrijestile. :rofl2:

DIDAPATAK

..ma samo neka se Ibro sretno ponovi  :icon_thumright: :occasion14:..a mi ćemo proslaviti makar uz girice  :jede:  :flasica:.... :stripii:
.. :baba:

ibro dirka

hehehe, samo neka pišonja bude zdrav i nek voli pecat...a to Pajdo što kažeš za oči od ne spavanja, đaba i što ne vidim kad uz bebu i malo starijeg hahara neću stić ni mrdnit, poso kuća kuća poso... :BangHead: ne znam samo šta ću kad bude 12. 1. 2. mjesec, ima da si ruke pojedem od krize... :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Darko

čestitam Miha  :hi: , jel to iz novog čamca upecano  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Citat: Darko  u Rujan 02, 2015, 22:33:37
čestitam Miha  :hi: , jel to iz novog čamca upecano  :uf:
hvala je je novi čamac i novi štap.... :ok:

šajzika

Cestitam miha
Na ljepoj ribi i dobroj kupovini.
Bitno da si ti to ovjerio.
Inace taj camac tolikog smudja vidio nije kpd bivseg gazde :stripii:
Audentes fortuna iuvat