Vaše kutije

Autor genjura, Prosinac 21, 2013, 20:19:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

genjura

ajde da vidimo vaša brda i doline ,sa kakvim ste blagom naoružani? koliko kutija ?

Lomnica_city

Nisu mi sve pri ruci da slikam sad, nosim po kutiju tvisterolikih i olovnih glava (dvostrana) odnosno sedova za smudja, i u odgovarajuce doba i voblere, a za soma, klena i pastrmku po 1.

Sveukupno gledano najvise nosim za smudja, sigurno 100-ak silikonaca (ne modela) i 30-ak voblera, za soma mesano mesa glavinjare i ostali silikon+gvozje+vobleri po 20-ak od svega otprilike, a klen i pastrmka isto po 20-ak voblera, i nekoliko malih leptira i cikada.

maverick

Koliko komora u camcu, toliko kutija  :toothy12:  a komora bome imam dosta  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: genjura  u Prosinac 21, 2013, 20:19:58
ajde da vidimo vaša brda i doline ,sa kakvim ste blagom naoružani? koliko kutija ?
Valjda je red kad to od drugih tražiž da prvo svoje poslikaš i okačiš!  :takoje:

genjura

ajde malo slika pa se kolektivno porazboljevamo :icon_biggrin:

Greys

Budem poslikao, samo neznam da li da slikam samo kutije sa gumama, ili i kutije sa rezervnim gumama  :takoje:

Lomnica_city

Mojne i rezerve, onomad sam popunio kutije, 3 velike od cizama i 3 manje od cipela me "izaslo", smor da vadim da slikam sad...

miha

evo ideje za novu temu najvrednije što smo našli ili izvukli iz naših ribolovnih voda :hello2:

silure

ma imam nekoliko silikonaca i par voblera...nemam se cime pohvaliti.. :thumbsup:   ja cu samo sastrane pratiti vase arsenale  :icon_biggrin:   :eek:

Juzba

i ja, kad bi krenio slikat redom :uf:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

TonyC

Ja meredove redovito slikam  :stripii:   

Greys

Ove 3kutijice nosim sa sobom  :icon_biggrin:
(prva postava, ostatak-rezerva je doma na polici)

maverick

Ne stane vise u kutije...počeo puniti komoru čamcu  :laughing7:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

od otvaranja teme samo greys stavio sliku.. stidite se ili se bojite lopova  :stripii:

silure

ovako je to bezveze ubacim par komada u svoju kutiju i nosim na camac...i to mi je limit za taj dan ostaviti u panjevima    :icon_biggrin: