zanimljivi video

Autor maverick, Studeni 23, 2012, 00:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

majstor

:ok: :hi: Ostao sam iznenađen da prima u tako brzoj vodi. Super video.  :occasion14:

dravski pecaros

nekinho

Super video ako netko nije vidio...
Pecajući na Dunavu, u blizini Kopačkog rita, ribič iz Županje Zvonimir Huber je 13.01.2016. upecao soma kapitalca koji spada među najveće ulove na Dunavu ikada.  :clap2:
Oprema: Štap - Hearty Rise Predator 2.7m 20-70 gr Rola - Shimano Stella 4000 fd Upredenica - Spiderwire 0.17 Varalica - Orka Shad 12cm

TonyC

Poznata mi ta dva ringlova !

majstor

Prekrasna riba i super video.  :eek: Ulov života.  :takoje:  :notworthy: Prije par godina na istu kakvu rolu i upredenicu, samo Shimano štap, držali smo ga 45 minuta i ušao nam u potopljeno stablo.   :laughing7:

dravski pecaros

pajdo77

čudna neka boja vode. Na početku izgleda kao da je netko u nju umutio "kokolino" omekšivać za rublje,nekakva plavkasta a na kraju kad pušta ribu ispada da je bistra. Što bi ja reko narodnim jezikom "veri intrsting"  :rofl2:

TopMix

Meni je ovde najzanimljiviji trenutak kad veliki som napada ovog što je upecan... To se retko može videti, a neobjašnjivo mi je kako je taj veći uopšte došao na ideju da napadne ovog manjeg kad se vidi iz priloženog  da bi mu to ipak bio prevelik zalogaj

šajzika

Audentes fortuna iuvat

TonyC

dravski pecaros

dravski pecaros

bučka sa obale... akcija počinje na 13:00

maverick

A gdje ima ribe mozes izmisljati svasta...lovio sam mozda desetak puta na viđeno...i to vecinom je bio smuđ a mislim samo jednom som i to neki socijalni od par kilograma....ovo je sigurno poseban adrenalin....ali mi smo od toga dvije svjetlosne godine  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:hi:
Ma nismo baš dvije svijetlosne godine daleko, samo je par stotina kilometara do Francuske   :stripii: