zanimljivi video

Autor maverick, Studeni 23, 2012, 00:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

strašno površinski napadi soma.... UŽIVANJE   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

mossi

Meni pogotovo zanimljiv momenat kad som kupi mamac sa dna..  :icon_thumright: :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

maverick

Nije video vec slika...som je netom prije je ulovljen konzumirao neku pticu  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Najzanimljiviji dio mi je kako izgleda štap od 24,07 m videa

tutnja

Kad te ide, može i 10-gramcem

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

djuzepee

Nije kad te ide.. Već kad ima ribe..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

tutnja

Je, ali s tim čačkalicama i kad ima treba puno sreće i strpljenja.. Ne ide to tek tako van..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

dravski pecaros

maverick

Nije varalica, ali neka bude tu...Siguran sam da smo to vec gledali ali Dragu Bosanca uvijek volim pogledati. Slučajno ga upoznah jednom zgodom...pa dok pijem kafu i pripremam se za pecanje...ovo je svakako jedan motivacijski video  :stripii: