Lov smudja glavinjarama

Autor zivkovic.dm, Studeni 23, 2012, 13:19:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mushoki

Jedan sa Dunava 4,1kg na mushoki sebilu s-3 od 40g.
moga smudja,nikada niko nece uhvatiti

zoranzivkovic

Eto ja zapoceh tu temu a vidim ulova na pretek  BRAVO
Glavinjara je glavinjara i to je to??????????
Samo ne preterujte jer ima i kontra situacija. VIDA CAR ZA GLAVINJARE ali nece da mi ih proda  :icon_scratch:
Sala naravno.
Mnogi su u to sumnjali ali ja sam prve Vidine bacao u Dunav / smem da se potpisem / - a danas
to je ono pravo. Pa stisnite ljudi mu.... pa isprobajte. Ja sam imao poverenja.
Prva mi je bila glavinjara VRABAC iz Cuprije i tu jesen masakr sa smudjevima kada niko nije lovio.
Danas asortiman - SVETSKI - ali i dalje su samo dve vrste i NE MENjAM.
A bandari ili ti grgeci - macka moja ubila se sa njima

Zoki

Lomnica_city

Koja vrabac glavinjara, ona mala 5cm uzana od 15-ak grama ili ona siroka od 5,5cm i 25gr? Meni ova druga urnise soma, a voli je i dobra mrena, ne moze da nosi vece udice od VMC 9632 #4 ali sasvim dovoljno za somice do 10+, skorasnji sam somaros pa nisam jos imao prilike da ih probam na vecim, zica ce sigurno izdrzati!!

Kugla

Vidim ima tu modela glavinjara za koje nisam ni znao, to nama Greys nije prezentirao

zoranzivkovic

Ona uzana sa sitnom vibracijom ubila smudja - pogotovu zimi
Ona 5,5 25g za soma ali ja je retko bacam - osim u zalivu
Ima tu jos Dekijeva Bule - za smudja i bandara / ona manja /.
Zoki

Greys

Greys je probao hrpetinu glavinjara za koje masa nije ni čula. No igrom slučaja, gledajući po drugim forumima, čitao sam i o Vidinom materijalu. Probao i uvjerio se. Nastavio najviše raditi sa njima, rezultata imam gotovo uvijek na svakom izlasku, od bucova, soma , smuđa. E sad to što ja volem nju, netko nešto drugo, osobna stvar. Vidina glavinjara ima drugačiji rad kao i svaka druga glavinjara, i niti jedna nije ista, a meni je ta sjela.  Za Dunav mi se pokazala odlična, jer ruku na srce, Vida sve svoje glavinjare prvo dobro iztestira upravo na ovim vodama. Naravno da imam i drugu omiljenu nakon njegove.

VELJO

Imam ja i bolju od vidine a to je ona kad njegovu sedmicu malo tuniram, a nije to za svako zato mu je 6 za sve neprilke na vodi!!!! :alas:
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Greys

Veljo, uvjerio se u to, u tjuniranje. Ali od klasike, bas ovo sto kazes, 6ica je majka  :icon_biggrin: