Kakva mi je bila 2013.

Autor Retfalački mačak, Prosinac 24, 2013, 19:47:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Evo kraj godine pa da zumiramo!! Postao član foruma na kojem sam upoznao masu dobrih ljudi i još više dobrih savijeta vezano uz pecanje a i šire pa se u to ime i zahvaljujem!! Nadalje nakon što sam uspio renovirati kuću i završiti planirane radove uspio sam malo i pecat zahvaljujući također nekim prijateljima (sami će se naći tko su) a i ponešto upecati i popuniti zalihe ribe :icon_thumright:!!
I onda za Božić i kraj godine jedna krasna vijest da ću postati tata je šlag na vrhu torte 2013 godine!! I šta reći na kraju nego da vam svima kao i sebi samom želim još bolju novu 2014. godinu!! Ako i ako bude ko ova neću se žaliti  :icon_thumright:

silure

ova godina mi je lose pocela....puno briga i problema,uz sve obiteljske probleme jos sam si i sam stvorio dodatne probleme...u tom periodu sam se uclanio i u ovaj forum...cak sam uspio promjeniti camac i motor a u tome su mi puno korisnih savijeta dali clanovi ovoga foruma,nesto sam ispostovo nesto ne ali nisam zaboravio trud da mi se pomogne u izboru...i puno vam hvala... :thumbsup:

mossi

Sa pecaroškog aspekta, dobar je bio jedino kraj godine.
Sve ostalo manje više loše kao i poslednjih 25 godina.  :BangHead:

:wave: :hi:

TonyC

Citat: maverick  u Prosinac 24, 2013, 21:39:17
Citat: TonyC  u Prosinac 24, 2013, 21:25:17
Ziv , zdrav i sretan . Vise se ni nesmije trazit !

Ti bi ovu godinu trebao zapamtiti po kupovini one dereglije sto je kod mene u dvoristu  :toothy12:

Mogu ti reč da si u pravu !    :stripii:   

kawasaki

Citat: TonyC  u Prosinac 24, 2013, 21:25:17
Ziv , zdrav i sretan . Vise se ni nesmije trazit !
e bas to  :hi: :hi:
Brzi od Bolena.

TOMO

meni jako dobra otplatio kredit za auto ,familija je dobro i uhvatio svoju ribu života  :eek: tako da nemoram više lagat kad neko pita

Greys

Da mi je svaka kao 2013. nebih se žalio. Upoznao jako puno dobrih ljudi, zadržao posao, što se ribolova tiče, nije loše, ali znam da će biti i bolje

Ivan Borojević

Ova 2013g. mi je bila dobra, ispeko dooosta rakije, sredio brodic kako sam zamislio, utuko pun kufer novaca u njega, napravio prikolicu za njega, kupio kanu, napravio terasu na bajti, ogradio jedan dio zemljista oko bajte, sredio sjedista u alumi, kupio jedan stap za blinkanje, jos mi fali masinica. A za nagodinu planiram, ako uspijem prodati brod, alumu, i mali kabinas, pa dometnit jos love i kupit brod od 12m sa 3.5 i dizel motorom, naso sam jedan stoji kod nas u marini, tip ga slabo vozi, nema vremena, malo je rec da je dobar, strava kolko je dobar, e onda mozmo pravit okupljanje i na brodu, bez obzira na vodostaj, a terasa skoro 10m2,ali vidjet cemo sta nam iduca godina donosi. :hi: :occasion14:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ima da te stid bude....ove godine si covjeka napravio i solidna ti godina....kaze se mašala mi ova godina i da bude srece i zdravlja da to isto radim i u slijedecoj  :icon_thumright:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

e to ču vam reći  kad završi godina. još se svašta može dogodit  :occasion14:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Retfalački mačak

Zvanično je 31.01.2014. možemo reći i završila ribolovna 2013 godina i razno razna događanja vezana za ribolov i ribolovce.
Sada možemo podvući crtu i zaključiti ju sa svatko svojim komentarima, ocjenama i zaključcima.
Ja vam svima u ovoj novoj 2014 ribolovnoj godini, želim najkraće rečeno, puno pozitivnih ribolovnih događanja i puno debelih, pa se snalazite s njima.  :takoje:  :clap2:  :stripii:

sandra

Mačak....glavno da su naši forumaši zdravi..neki se oženiše..postadoše očevi..da izađu na vodu i da odmore đušu
i uživaju..i naravno da nađu poso :thumbsup:
a ulove čemo valjda vidjet na slici.. :stripii:

Stepa

Bila mi super godina :notworthy: :hello2: dok nisam popio malerušu od Br1 :character0032:  :BangHead: :BangHead: i dok me Dus nije navukao na nekakve muvačine od ribolova :BangHead: :BangHead: od tada sam baksuz  :crybaby2: gazim :smjeh:,prati me Pero Štaka :crutch:  :sha: :eek: pa ti ulovi ribu i još mi zažele SRETNO :uf: :violent1: :violent1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

sandra

ooo..Stepa vrati  :character0032: malurašu nek se on bakče s njom.. :stripii: :rofl2: