Kakva mi je bila 2013.

Autor Retfalački mačak, Prosinac 24, 2013, 19:47:20

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Po čemu ću je pozitivno pamtiti? Što mi se lijepo desilo? Što me je razveselilo? i slično...
Bilo je sigurno lijepih i za pamćenje događaja i trenutaka. Sve u vezi pecanja. Nemojte negativne vibracije.

Sreo sam i upoznao mnoge zanimljive ljude i postali smo prijatelji. :takoje:

dravski pecaros

pa po ljepom sto eto sa par druzenja upoznao ekipu sa foruma bilo je i nekih nezaboravnih trenutaka..sve u svemu jedna ok godina  :ok:

Miro

Ove godine sam nakon 20-tak godina ponovno počeo pecati.
Žao mi je što nisam i ranije ali nikad nije kasno.

Našao se u ovom forumu i uživam svaki dan, pokupim neki savjet i nadam se da ćemo se vidjeti i na vodi u narednoj godini.

Toliko od mene i svima želim najbolji i opušteni provod ove badnje večeri.   ;D

tole

meni bila dobra  :icon_thumright:

dobio sina, zadržao posao, uhvatio par dobrih riba...što se tiče smuđa nikad konstantnije nisam lovio i nadam se da će 2014 biti barem tako dobra ako ne i bolja...

maverick

Bilo je puno boljih ali je bilo i puno gorih....a je po novom motoru za sharka  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Proveo sam sa kolegom RJ puno dana na Dunavu.  :hello2:Uhvatili smo i lijepe ribe.  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 24, 2013, 20:12:18
Bas ste supika vas dva  :icon_scratch:
Dobro, dobro. Ima i s tobom pozitivnih i dobrih iskustava.  :ok:
Ugradio mi je klimu, čak i radi.  :clap2:

maverick

A iz tvog kuta to je pozitivno iskustvo a iz mog negativno  :toothy12:

Retfalački mačak

Desilo se i prvo okupljanje pecaroša sa tamburašima.  :stripii: :stripii: :stripii:

TonyC

Ziv , zdrav i sretan . Vise se ni nesmije trazit !

dravski pecaros

Citat: Retfalački mačak  u Prosinac 24, 2013, 20:25:01
Desilo se i prvo okupljanje pecaroša sa tamburašima.  :stripii: :stripii: :stripii:
i nesmije se izostaviti svirali nam na sred drave  :pije:

maverick

Citat: TonyC  u Prosinac 24, 2013, 21:25:17
Ziv , zdrav i sretan . Vise se ni nesmije trazit !

Ti bi ovu godinu trebao zapamtiti po kupovini one dereglije sto je kod mene u dvoristu  :toothy12:

Kugla

Eh da 2013. godina, ostao bez posla 2x, uh..... ops negativne stvari rekao Mačak ne pisati.
Hvala bogu zdravlje je manje više ok i obitelj je dobro, sin krenuo u 1. razred i među najboljima je.
A sad malo o godini i ovom forumu, Upoznao jako divne ljude sa mnogima se viđam i na kavicama i pecanju, bilo nekoliko lijepih druženja, posebno Mačkov ročkaš  :ok:, da i sredili smo one majice i ta avantura lijepo završila svi ponosni vlasnici majica sa logom foruma, i onda jedna stvar po kojoj ću 2013-tu i ovaj forum pamtiti do kraja života, Dovoljno je reći ime teme na forumu "Za Kuglin čamac"! Više puta ste mi natjerali suze na oči tih dana što od nelagode,a i radosnice!
Da dragi prijatelji uz Vašu pomoć sam postao vlasnik čamca i Tomosa 4, neprocjenjivo, kasnije se skvrckalo nešto love i Tomos prodan i kupljena Selvica 6. Ostalo povijest Hvala svima što ste mi ovu 2013.g. unatoć brdu problema Vi ipak uljepšali.  :clap2:  :ok:  :takoje:  :occasion14: :hi:

MIF

Jebena....al kraj ju je drastično promijenio.
:wav: