ocijenimo rad foruma

Autor miha, Prosinac 25, 2013, 13:22:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

zato i je forum da se podjeli znanje i da se da pokoji savjet. sta imas od toga da drzis sve za sebe  :sha: malo se pohvalis, malo ponekad zavidis , mal komentiras i tako funkcionira jedan forum.
sto se tice ovih tema sto su "zapostavljene" mislim da to isto uvelike ovisi o korisnicima jer koliko sami korisnici komentiraju i rade oko tema tako i forum postaje bogatiji i vise ljudi sudjeluje u tim temama.

Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Forum za čistu 10+. Biti ću na forumu i u 101 godini života  :character0032:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

TopMix

Forum ne moze biti los kad je dobra ekipa  :icon_thumright:

Greys

Forum, što za početnike, što za ostale. Svatko se nađe u nekoj temi. Ruke su u većini slučajeva slobodne svima, vezano za teme. Pišite zanimljive teme, posvetite svoje vrijeme onim ribama koje vas zanimaju, pišite o tome, jer samo na taj način dobit ćemo još veću brojku onih koji upravo vašu ribu možda i love. Naravno da forum nije stvar samo smuđa, i sam sam otvarao mnogo tema za ostale ribe, ali malo ljudi općenito piše o svojim iskustvima, tehnikama, a da su vezana uz druge ribe sem smuđa. Pišite, i vidjet će te da će se broj klikova na vašim temama povećati, a ujedno sa time će te i otkriti koliko vas zapravo možda lovi istu ribu.

silure

svatko se nadje u nekoj temi to je istina.. ili se prilagodi postojecim temama...kao ja i usput se navukao na jig...  :icon_biggrin:  iako mi to nije br1...forum je dobar..bit ce sve bolji jer ce biti vise ljudi...a vise ljudi nosi i vise tema i vise vrsti ribolovaca...pa ce tako ozivjeti i one manje aktualne teme... :icon_biggrin:

dus

michael1

Citat: TopMix  u Prosinac 25, 2013, 20:09:33
Forum ne moze biti los kad je dobra ekipa  :icon_thumright:

Ovo potpisujem!
:icon_thumright:
Bistro!

Stepa

za sada zadovoljan :ok:,neki novi klinci unijeli malo živosti na chatu sa :crutch: :crutches: :smjeh: :character0032: :stripii: :pijan: :baba: odlično
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

ma odlično, samo ovako nastavite :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

SMT

Nadjoh ovu temu negde u prašini… Prošlo godina strašno…

Ekipa ovde jaka i prejaka… jedni druge teramo da budemo bolji, nema opustanja :stripii: :hi:… Samo gas…To je po meni poenta…

Smudj, som i nautika, uz zajebanciju-  tu smo dobri preterano… 10… Kad uhvatis soma od 20kg, nije sigurno da ćeš taj dan biti najbolji :hi:

Za zapevati, popiti, pojesti  i zagalamiti, još bolji…ocena 102 %  :stripii: :hi:

Realno nam fale, sve ostale ribolovacke kategorije ili sekcije… A ima toga toliko… Ja bih prvi pročitao nekakav kvalitetan text o fideru ili ne znam čemu, što ne radim… Možda smo preterali sa pričama o smudju, pa ljudi misle da ostali ribolovi manje vrede…

Ali dobro, prepoznatljivi smo po onom nabrojanom…

Dobro druženje i odlična doza humora, u svakom slucaju :clap2: :hi:

majstor

Slažem se s SMT om. Žao mi je što nisam više na forumu, ali sam ipak svaki dan barem malo.
Stavim koju sliku Šarana ili Amura, malo plovčarenja, malo slika sa moje najdraže rijeke. 😃
Nije puno, ali je malo drugačije.
Moćna je ekipa smuđolovaca, teško je konkurirati. Fale mi i neki ljudi sa foruma. Ipak, smatram da je smisao postignut, družimo se, kolaju informacije, pomažemo si. Bolje ne može. 🤔😁😃😃😃

miha

SMT od kada si se pojavio na ovom forumu ,učinio si ovaj forum zanimljivijim ,edukativnijim ...u svakom slučaju podigao si letvicu za nekoliko levela više .... :hi: :clap2:

SMT

Hvala sto tako misliš, hvala na komplimentu :hi:..

Preterao si…

Ja sam počeo sa varalicarenjem, u doba najlona “zlatna kornjača”, DAM- i Mepsa … Samouk sam, pa sad koliko je to dobro, pitanje je… nisam imao nikakve učitelje ili nekoga ko bi pokazao neku foru… Dužim putem sam išao, čak sam imao pogrešne savete, “da vučem dzig po površini :stripii:” ( čast izuzetcima) … Prevelike su sujete i ego bili onih sto mi trebaju nešto objasniti… A pošteno rečeno, te dve stavke u tom momentu ni kod mene nisu bile sjajne :hi:

Unazad godinama je to drugačije, definišeš šta želiš, izgradiš stil … Ne jurim po Dunavu za nikim, već iskljucivo “vodim borbu” sa samim sobom i nekim sopstvenim ciljevima… Tako sebi pravim motivaciju, jer je nju meni najteže posle mnogo godina pronaći… Iz nje ipak ide mnogo toga, kad te ribolov radi u stomaku…

I dalje sam mišljenja da se na forumu ne može naučiti pecati bez prakse… Ali u edukativnom smislu sam siguran da može pomoći, dosta…

Pa onda samo pravac na vodu…

dravski pecaros

Citat: SMT  u Prosinac 08, 2022, 11:10:39

Unazad godinama je to drugačije, definišeš šta želiš, izgradiš stil … Ne jurim po Dunavu za nikim, već iskljucivo “vodim borbu” sa samim sobom i nekim sopstvenim ciljevima… Tako sebi pravim motivaciju, jer je nju meni najteže posle mnogo godina pronaći… Iz nje ipak ide mnogo toga, kad te ribolov radi u stomaku…

Možemo pisati 10000000000 rečenica ali po meni ovo što si napisao je biti svega i jedino ispravno..  :occasion14:

flutikazon

Odlican forum. Dobra ekipa,puno dobrog sadrzja. Nema kao na drugim forumima nadjebavanja u fazonu "čiji je veći". Sasvim slučajno zasnah za forum, reče mi Gremlin kad sam ga na drugom forumu pitao za slike čamca