ocijenimo rad foruma

Autor miha, Prosinac 25, 2013, 13:22:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Danas u vrijeme mnogo modernijih drustvenih mreza od facebooka  do tik toka...pa ne znam cega sve ne ...Mnogi slicni forumi su poprilično izgubili na posjecenosti i onom prvotnom izvornom obliku gdje se iznosilo neko iskustvo za neku odredjenu kategoriju i dosta se diskutiralo...Gore pomenute mreze su puno lakse i brze za diskutiranje...komentiranje itd itd itd Mi smo jos uvijek na preko 23000 posjeta dnevno....što je poprilično puno za jednu malu ciljanu skupinu .
Kroz ove godine je prošlo jako puno članova...neki odu...neki se vrate ---neki donesu neki novi klik  jedno vrijeme i tako se vrtimo u svom nekom malom krugu.
Jedino sto nisam dopustio nikad a to je da netko kritizira sam način rada i da trazi neki povlašteni status...smatram da smo svi isti bez obzira odakle dolazimo , bez obzira kakav čamac imamo...bez obzira pecamo li s bambusom ili s grafilederom...ne bitno izasli na vodu tri puta ili tristo puta godisnje....svi smo pecaroši u vecoj ili manjoj mjeri i na svoj način učestvujemo u radu foruma.
Isto tako kako sam upoznao neke od najboljih prijatelja na forumu tako sam drzeci se  svoje vizije neke od njih upravo zbog foruma i izgubio...napustilo nas je nesto članova jer sam u nekim stvarima bio nepopustljiv...Uglavnom nije bilo nikad neke zločestoće vec jednostavno vizije necega su bile različite...Nadam se da ova priča ide i dalje bar na ovakakv nacin ako ne na bolji....Iza same ove palete boja i forme slova koje vidite vecinski stoji Šajzika koji potroši dosta vremena pa i to treba cijeniti...Nadam se da cemo u neko skorije vrijeme prijeci na "level pro" pa da taj dio odradjuje firma kojoj placamo domenu i hosting....
Uglavnom...tu smo...svi zajedno...drzimo se
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Šajzika je level Pro tu nema dileme, jer ti plaćeni momci to rade za platu i po radnom nalogu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Većinu ekipe sa obe strane reke poznajem lično… Mogu reci da smo dobri drugari… Za mene je to dobit… Inspiracije će nestati ali će poznanstva ostati…

Većina tih ljudi je ostvarena u primarnim stvarima, životu, poslu,  itd itd… Ribolov im je hobi, nekom strastven, nekom manje, nekom opsesivan ( kao meni)  :stripii: :hi:

Šta želim reci, kad je neko formiran kao ličnost, nema potrebu za lečenjem nečega preko ribolova….utoliko su postovi, saveti, predlozi kvalitetniji… dolaze iz ličnog iskustava, pa nema veze i ako su subjektivni… niko od nas nije profesionalac u pisanju postova… Pogresimo…

P.S… A red veličina ipak treba da se zna i da poštujemo :hi:… Tunjo ima naj…ži… na obe strane… Klasa je večna :stripii: :hi:

maverick

Mi uzrečicu..."Kad porastem želim biti Tunjo" imamo vec dva desetljeća  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smudjoslav

...Većinu ekipe sa obe strane reke poznajem...Mogu reći da i nisu neki drugari... :stripii: Za mene je to dovoljno da mogu ponekad nekog da pecnem... :bye: Drugarstva i splasnu ali inspiracije za zajebancijom nikad.... :stripii: :stripii:

Većina tih ljudi ukapiraju humor pre ili kasnije, neko se naljuti, neko odma hoće da se bije ali sve u svemu solidna ekipa ljudi...Neki fale, neki ce faliti...

Šta želim reći...Kad je neko formiran kako babuškar sta ima da piskara medju svim tim smudjarošima osim da udje , pogleda i bude jedan od 23.000 dnevnih pregledača ovog foruma.... :D

mossi

Došo Lala na izvor Muške vode i za razliku od drugih popio samo gutljaj.
Lalo, pa to je voda za potenciju da bolje jebeš, što si popio samo gutljaj?

A vidiš, ja bih samo da zajebavam!  :rofl2: :icon_salut:

Stepa

Citat: smudjoslav  u Prosinac 09, 2022, 13:30:58
...Većinu ekipe sa obe strane reke poznajem...Mogu reći da i nisu neki drugari... :stripii: Za mene je to dovoljno da mogu ponekad nekog da pecnem... :bye: Drugarstva i splasnu ali inspiracije za zajebancijom nikad.... :stripii: :stripii:

Većina tih ljudi ukapiraju humor pre ili kasnije, neko se naljuti, neko odma hoće da se bije ali sve u svemu solidna ekipa ljudi...Neki fale, neki ce faliti...

Šta želim reći...Kad je neko formiran kako babuškar sta ima da piskara medju svim tim smudjarošima osim da udje , pogleda i bude jedan od 23.000 dnevnih pregledača ovog foruma.... :D

Hm još pamiš 8 km Drave  :rofl2: kad ste postali babuškari :stripii: :stripii: :hi:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

alexdja

Citat: smudjoslav  u Prosinac 09, 2022, 13:30:58

Kako prožimaš!  :eek:

To je suština, ostali neće da priznaju...  :rofl2:
       Nema više divljeg bučka. :no:

smudjoslav

Citat: Stepa  u Prosinac 09, 2022, 14:44:24

Hm još pamiš 8 km Drave  :rofl2: kad ste postali babuškari :stripii: :stripii: :hi:

Gde si Stepinjo... :hi:
Secam se ja svega a kako i da se ne secam kad je bilo top....

A jedna anegdota sa Stepom... Dolazi Stepa kasno vec mrak, prilazi i kaže "Babuškar(nisam tad bio jedini babuškar) ajde da vidiš nešto", odvuče nas do čamca a u camcu 3 smudja onako baš baš dobra i kaže..."Nema piča nema smudja"...Ja kao da, daaa misleći na piće jer je mirisao na alkohol...On ponovo..."Druže nema piča nema smudja"...Ja opet kao, pa da bre bez alkohola nema smudja...Ponovi on to jos nekoliko puta dok nisam ukapirao da je u pitanju vobler dok pitch.... :stripii: :stripii: :stripii:

retfala

Na ovom forumu sam upoznao jako puno ljudi. Rodila su se i neka velika prijateljstva. Neke forumase nisam na zalost upoznao, ali kad se dopisujemo imam osjecaj da se viđamo skoro svaki  dan. Jel tako Alexdja , nele i ostali :stripii:
Na forumu je dopustena veca razina zajebancije nego na ostalima na kojima sam bio clan. Zbog toga je vjerovatno i nase druzenje opustenije

alexdja

Tako je...  :thumbsup:

Znamo se već 10 godina, a nismo se upoznali...    :uf:

retfala

Druze obecavam ti da cu se nactat cim budem imao istrcavanje u krugu 50km od Beograda

alexdja

mlb

Upoznao hrpu odličnih ljudi i jedino što trenutno žalim što nisam imao priliku osobno otići kod Neleta koji me je x puta pozvao a ja jednostavno nisam mogao (moja sramota) ali druže vremena su se malo popravila pa ćemo se vidjeti ako još poziv vrijedi!! More ljudi koje sam upoznao preko foruma imam samo riječi hvale , da ih ne nabrajam  posebno! :icon_thumright:

madmax

Pridružio sam se forumu nekih 2017, nešto sam pitao i to je stalo. Nakon nekog vremena krenuo sam čitati, svako jutro doručak, pa novosti na forumu i tako unazad sigurno 3 godine. Ekipa je stvarno ok, nema tu primjedbi.