''Mirisi'' za silikonce

Autor Greys, Prosinac 30, 2013, 10:15:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

silure

koristim ga i za durbahere i cak kedera...ok je..dugo smrdi  :tongue6:

zvona

Ja danas dobio od kolege Baitmate..jako je masna tekučina i jak riblji miris ima..

Greys

Crawfish=rak
Što ćeš sa time?

zvona

Mamit smuđa i štuku.. poslat cu ti pp sad

zvona

zvona

Alija

Maveriče kod bassa igra da ga cucla sekundu duže i da ti vremena .... kod smukija nije baš tako,potakne ga da PROBA i kad neće baš.
Smuki je dosta radoznala riba (i blesava...a dokaz je kad je aktivan i agresivan,može ga loviti svatko u količinama za nepovjerovati),pa mirisi i zvukovi mogu nekad odigrati bonus !!
Osobno sam koristio kojekakve mirise i sa sigurnošću mogu tvrditi da daju ribu više kad je najteže .... i prilično sam uvjeren da presudi PROBAVANJE,a ne što mu taj baš GODI  :icon_biggrin:

Zvona  @ ....šupak je dobar  :icon_thumright:

zvona

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TopMix

Kako ne razumes? Pise na tubi ... samo ne znam je l to naziv firme ili nesto drugo  :stripii:

zvona

vidi zbilja.. hahah.. nisam obratio pažnju na to..  :toothy12:

maverick

Ja neznam sta se Alija buni  :stripii: on me i nagovorio na te miomirise ...jes da sam morao baciti novi ruksak kad mi je jedna iscurila unutra...ali nema veze  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

sad i ja vidim naziv kremice  :stripii:  :rofl2:

umpahpah

Citat: Kugla  u Prosinac 30, 2013, 13:03:05
E sad još samo da se navućem na te kremice uh  :uf:
nije ti to Kuglica jestivo!!! To ti je miris za primamu ribe!!! Drs se ti kotleta!!!  :vrag:

joker

Citat: zvona  u Veljača 07, 2014, 21:17:41
Nerazumijem šupak je dobar??

mislim da je supak stuka na ceskom ili poljskom
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata