pljoska

Autor genjura, Studeni 23, 2012, 18:23:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

sad stvarno mislim da bez ovoga ne bi trebali kretat na vodu . ja još uvek idem bez nje ali ova je na penalu opasno je merkam

jura

ova mi izgleda više za toplije vrijeme, mal joj kapacitet po zimi ispod litre netreba iči na vodu  :be happy:

maverick

ja imam takvu ali nema to prosirenje gore...jeli to neki lijevak...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Najbolja pljoska je puna pljoska!   :icon_cheers: :hello2:

Darko

verkan treba postaviti sliku one svoje od 1l :clap: :wav:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

genjura

Citat: maverick  u Studeni 23, 2012, 20:00:12
ja imam takvu ali nema to prosirenje gore...jeli to neki lijevak...
je mario levak je

Juzba

Imam jednu ode 3 dcl i jednu od 2 dcl, kad se ide na duže pecanje (cijeli ili skoro cijeli dan) nisu ni dosta :alas:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

moracemo svi na odvikavanje  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

genjura

ma kakvo odvikavanje trebamo  nabaviti 5-6 pljoski :be happy:

maverick

Mi smo Svabi na vranskom pokupili boce od nekog njemackog piva s onim lijepim zatvaracem...mislim da su one pola litre taman mjera  :icon_biggrin: mada ja u njima nosim cedevitu  :icon_biggrin:

Juzba

Snašao sam se, nosim 2 litre rakije u rimfuzi i po potrebi sipam u pljoske :toothy9: :binkybaby:

genjura

da , baš ti verujemo za cedevitu :icon_biggrin:

maverick

ozbiljno...nosim termos bocu s irish cappuccinom....cedevitu i malo pelinkovca...vise manje za kad nekog sretnem  :icon_biggrin: mada u zadnje vrijeme...zrinkoos i toktiz se brinu za kavu pa ja samo izadjem na vodu i dignem salicu visoko u zrak... :icon_biggrin:

Juzba

Pa vidi se odmah da je pun vitamina :icon_biggrin:

maverick

jedino fora s vitaminima se vidi u kupcim gacicama :icon_biggrin: :icon_biggrin: