Video zapisi sa Dunava

Autor Ivan Borojević, Siječanj 02, 2014, 19:33:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

Ivan Borojević

maverick

Tebe to baš preuzelo  :ok: Ajd snimanje i vozanje,lijepo je, ali i aktivnost koju imas veslajuci je odlična.... :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

:hi: prosle godine sam preveslao onako ugrubo sam racunao oko 2700km za pola godine.  :occasion14:

DIDAPATAK

..a baš te nafatalo  :stripii:
..ma gušti su gušti  :hi: :clap2: :notworthy:
.. :baba:

Ivan Borojević

maverick

2700 km je puno,ali uzivanje u prirodi na takav "tihi" način sigurno ima svojih čari,plus i ta tjelovježba koja je bitna u zlatnim godinama  :ok: Mogao bi se i didapatak malo pokrenuti... :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Cuj kretnja u prirodi, veslanje, plivanje, biciklizam to je sve dobro za nas a ne samo zderacina i buljenje u komp. Kad si mlad onda ne pridajes paznju puno zdravlju ali kad vidis da tvojih godina ljudi pocnu umirat e onda ti dodje iz dupeta u glavu i nastojis da si produzis koju godinicu zivota e a onda je vec kasno. Za par mjeseci punim 50g a to nije malo, hebe me astma i na preporuku doktora se krecem sto vise u prirodi, tako da je sve pod kontrolom. Nesmijem trcati ali drugo mogu, jos cuka radi dobro a i ono drugo  :stripii:

Ivan Borojević

maverick

Zbog onog drugog mozda didapatak i kupi kanu  :stripii:

Ivan Borojević

DIDAPATAK

..samo je stvar u motivaciji ....

.. :stripii: :baba:

Ivan Borojević

Ivan Borojević

Ivan Borojević