Ribolovnice za 2014. godinu

Autor mlb, Siječanj 02, 2014, 22:11:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Dakle pošto nema ništa od naših želja za jedinstvenu ribolovnicu na tekućim vodama idemo se vratiti u realnost pa da vidimo šta i kako!! Npr ja bi trebao uzeti kartu za osiječko područije (pošto sam novi ovdje) pa recite prijedloge gdje , šta , kako ..
I dali ima nekakvih pogodnosti prilikom uzimanja dozvole u pojedinom društvu da se recimo dobije i vez kao što je slučaj sa nekima iz mog bivšeg kraja i tako ...? Naravno ako ima neka tema već otvorena u vezi ovoga brišite da ne zauzimam prostor! :thumbsup:

maverick

Mislim da nema nikakvih pogodnosti bar koliko ja znam takvog tipa......gdje bi pecao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

pa sa kartom vađenom u valpovu imas dosta vode barem otvorene....drava do usca do gata dunava do dalja...to za mene ok

mlb

Citat: maverick  u Siječanj 02, 2014, 22:14:27
Mislim da nema nikakvih pogodnosti bar koliko ja znam takvog tipa......gdje bi pecao
uglavnom pred ušćem i pomalo dunav , problem mi je što bi ostavio čamac negdje oko aljmaša ali neznam kako ide sa mjestom i koliko je sigurno!

maverick

To je drugi par opanka....pitaj rj-a Juru Darka....retfalackog macka....sigurno je uz kasko naravno...a dozvola ti treba za kopacki rit i za dravu posebno...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

za dio kopačkog znam da treba ,ali to kažu da se može vaditi tek u 6.mjesecu
do tada bi trebao izvaditi nešto bar za dravu i ovaj dio dunava nizvodno
doduše mislim i do batine ali za treću kartu im ne dam makar ne vidio vode!

maverick

za dravu i nizvodni dio dunava ti treba jedan....a za kopacki moras kupiti svakako...

mlb

to sve štima , i planirao sam uzeti te dvije!! E sad gdje se uzima tu u Osijeku i okolici, odnosno u kojem društvu uzeti ?

maverick

Ako nekog zanima, moze i kod nas u Josipovcu...

Miro

Dali netko zna kakva je situacija sa šlaćanjem na neke rate.
Dali to prolazi negdje, posebno ako se uzima i za druga područja.

maverick

Pa dobar dio ribolovnih drustava daje na rate, ali to su vecinom mjesta gdje se svi poznaju, negdje daju dozvolu pa donosis svaki mjesec novce, a negdje dobijes potvrdu a ribolovnicu tek kad platis cjelokupni iznos....

dravski pecaros

sad bio sa predsjednikom drustva u selu i kaze da su cak postojale mjere da se ribolovnice nepuste u prodaju dokle god se nerjesi smanjenje oka na mrezama gospodarskih ribara ali odustalo se radi opstanka drustava koja se financiraju preko ribolovnica....

umpahpah

Drage kolege ribolovci iz Hrvatske!!! Ribolovnice za 2014. su u Vasim drustvima,molim Vas da ih kupite jer je dobijen naputak od voditelja ribočuvarske sluzbe da se svima pisu UPOZORBE sto znaci da Vam ribocuvar daje rok 2 dana da se rijesi ribolovnica ili Vas sljeduje prekrsajna prijava i kazna od 2000 kuna i sudski troskovi!!! Stoga da izbjegnemo nesuglasice molim Vas da izhodite ribolovnicu za 2014.!!!! Ako ste izgubili uvjerenje o položenom ispitu isto se za 50kn moze ponovno ishoditi dok ako ste novi clan nekog drustva polaganje ce Vas kostati 150 kn!!! Imamo dosta upita oko toga pa eto da ljudi znaju i to!!!       Bistro i cisto!!!

Kugla

Sutra idem po novu ribolovnicu kako je i red, da budem u skladu sa zakonom!

dravski pecaros

kod nas juce 8 upisanih sto bez karte sto sa starom kartom  :hello2: