Ribolovnice za 2014. godinu

Autor mlb, Siječanj 02, 2014, 22:11:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Klifton

To ako bude vrijedilo ,pretpostavljam samo za otvorene vode što je i logika,prijedlog je bio za sve otvorene vode u državi jedna dozvola bilo gdje kupljena,a zatvorene su druga priča.

miha

drava i dunav o tome se radi .zatvorene vode ostaju u kontroli svakog ribolovnog društva koji ju ima na svom terenu.

Jožef1

Jaoooo, dolaze nam osječani  :uf:  :stripii: :stripii: :rofl2:- šala  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Odnosi se na Osječko-baranjsku županiju, a koliko se sjećam nije striktno rečeno da će biti jedinstvena dozvola već da cemo imati prošireno područje kretanja  :stripii: nadam se da ce biti tako kako smo mi zamislili....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Meni ionako te klupske ribolovnice nemaju smisla na otvorenim vodama, jer nitko mi ne moze prodat foru da klubovi npr poribljuju Savu s saranom i sl, tu naravno mislim da bi drzavna dozvola trebala vrijedit na svim otvorenim vodama na podrucju RH, kao sta za morski ribolov vrijedi na cijelom Jadranu.

Jožef1

Citat: vatrogasac  u Studeni 23, 2014, 12:31:31
Meni ionako te klupske ribolovnice nemaju smisla na otvorenim vodama, jer nitko mi ne moze prodat foru da klubovi npr poribljuju Savu s saranom i sl, tu naravno mislim da bi drzavna dozvola trebala vrijedit na svim otvorenim vodama na podrucju RH, kao sta za morski ribolov vrijedi na cijelom Jadranu.
ovo svakako potpisujem  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ajmo redom ako sve bude ovako kako smo napisali...trazili smo tu po temama vise od jedne ribe dnveno i dobili smo...trazili smo vece podrucje za pecanje s jednom dozvolom i izgleda da cemo dobiti...ostaje nam jos kontrola ribara i ribocuvarska sluzba na nivou cijelog toka...tko zna mozda jednom budemo i zadovoljni  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Alija

Maverik ..... NIKAD neće svi biti zadovoljni,to je nomoguće i kao pretpostavka BTJ  :icon_biggrin:

maverick

Slazem se, ali evo malo s odmakom od početka kad smo počeli pisati o probliemima i kad su oni počeli čitati...jbg ne treba biti nepošten i reci da nisu bas nista uradili...

zvona

Meni ionako te klupske ribolovnice nemaju smisla na otvorenim vodama, jer nitko mi ne moze prodat foru da klubovi npr poribljuju Savu s saranom i sl, tu naravno mislim da bi drzavna dozvola trebala vrijedit na svim otvorenim vodama na podrucju RH, kao sta za morski ribolov vrijedi na cijelom Jadranu.<br/>

Vatrogasac ti isti koji tzv poribe savu isti ti pohvataju te šarane jer kad ih iz ribnjaka puste u savu oni se izgube i budu u krugu od 500m i manje

vatrogasac

Ma znam, zato to i kazem, bio je nedavno jedan tekst tj uvodna rijec urednika u Prakticnom ribolovu naslova; "Sava u Zg, svakih 100m nova dozvola"
Mislim da bi trebali poslat zakon na tumacenje saborskom odboru i da bi tu bilo jako puno iznenadenja, za sve.

rj

Citat: maverick  u Studeni 23, 2014, 17:07:05
Slazem se, ali evo malo s odmakom od početka kad smo počeli pisati o probliemima i kad su oni počeli čitati...jbg ne treba biti nepošten i reci da nisu bas nista uradili...

misliš da je naše pisanje utjecalo na promjene  :sha:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Siguran sam, masa od preko 20 000 koja dnevno posjecuje forum ima utjecaja u svakom slučaju, imali smo razno raznih poziva s svih strana da ipak obratimo o čemu pišemo i ne iznosimo neke teorije koje nisu argumentirane...i da pratimo izmjene koje će se događati u budučnosti. Na nekim mijestima postovi od Šimeta su isprintani i mnogi ih čitaju  :ok:

zvona

Neznam zašto s...  s tim svojatanjem vode..jedna županija jedna cjena i oke..a društvo ko društvo jedno ili njih deset nebitno kupiš dozvolu i pecaš..moja županija ima oko 100km Save..ja kupim dozvolu bilo gdje u županiji i pecam bilo gdje u njoj i milina..nema opterečivanja..ja neznam zašto kod vas izmišljaju sa tim zakonima i pljačkaju narod