Apsurd pravilnika na naš način

Autor šime, Siječanj 07, 2014, 21:32:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

dao bi vam šansu ...ono da se sredite  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

šime

Umpahpah, upravo je to ono što treba, konkretni potezi .Dečki moji ima načina , jedan način je a najradikalniji je . Da se u krajnjem slučaju pokrene stvaranje NOVE ZAJEDNICE RIBOLOVNIH DRUŠTAVA.ŠTO znači da se okupe svi zdravi športsko ribolovni klubovi sa izradom kvalitetnog statuta, a usmjeren prema načinu da svi klubovi odnosno njihovi predstavnici ulaze kao članovi  upravnog odbora ,a predsjednik se bira međusobno.Evo ovo je jedan od mogučih načina.Bilo bi najjednostavnije da se postoječe garnitura u potpunosti zamjeni,ali evo od jedne mogučnosti, pa neka oni vode sami sebe pa da vidimo kolko če onda imati članova u krajnjem slučaju postoji mogučnost da se sami sebe ugase.

tole

ovo zadnje Šime je prva pametna u ovoj temi općenito, osnovat još jednu zajednicu (ako treba nije problem ni ustav promjenit), izaći na natječaj za gospodarenje ribolovnim područjem i je......kevu ovim matorim usjedilicama :icon_thumright:

Citat: rj  u Veljača 02, 2014, 11:18:19
MENE za nadzor ribolovačke službe  :baba: odma sljedi oduzimanje znački  :pirate:  :oussama-bin-laden:
...meni u zšru baranje ne daju ni ribočuvar da postanem, a Gerenček bježi kad me vidi kao od crnog vraga... :icon_h_skeleton:

miha

silure

Citat: umpahpah  u Veljača 02, 2014, 10:36:34
TREBAM,TREBAŠ,TREBA,TREBAMO TREBATE,TREBAJU!!!!!! Do kada???? Ajde neko neka izleti sa lokacijom,vremenom,ove godine po mogućnosti!!! Pa da se nadjemo!!! Sutra,prekosutra,ne kuzim sta se ceka????
hajde datum lokacija itd....nemora to biti sada ili sutra...moze za 4mj samo neka bude ja sam zaa...moze se napraviti prava organizacija i neka ta organizacija potraje nema veze dokle ali neka bude kvalitetno...treba se udruziti i ostali forumi,dristva,svi kojima je stalo da se nesto ucini za nase vode...samo da se pocne organizirati za nekakav sastnak sa nadleznima...treba sastaviti sve nase probleme i projedloge i staviti nq papir i jedan koji ce nas zastupati na sastanku sa nadleznima...u suprotnom ako nas ne saslusaju takodjer se treba pripremiti i dati do znanja da smo u stanju ici na razinu van drzave kako bi se nesto napravilo...jer ovo stanje je katastrofa...ugrozena su i prirodna mrijestilista...90% ribocuvara nema na vodi...itd....ja da mogu a nemogu jer nemam vezu na razini sabora da postanem ribocuvar na dunavu... ne da volim tu vodu nego bih bio u stanju zivjeti na jbnm splavu i konstantno bi bio na dunavu...treba nam organizacija definitivno...ja sam jos balav da bih organizirao ali ima vas starijih koji znaju ljude....ja cu sudjelovat i svadjat se nije bed

tole

Citat: miha  u Veljača 02, 2014, 14:14:19
možda su ga danas smjenili

jesu,jesu.....sad je Martinčević Anđelko

šime

Dečki još jedanpot ponavljam ja sam za sve vrste akcije samo  trebamo dogovoeiti MJESTO I VRIJEME,a kako stvari ni to se nemožemo dogovoriti,naime neće na sebe nitko taj posao preuzeti.Ajde više da nešto konkretno napravimo ,nema ništa od ovoga što si međusobno kukamo o planiramo ,a nismo se u stanju okupiti i pokrenuti bilo što.A i da se okupimo moramo baratati informacijama i sa jasnim ciljevima i vizijama i sa konkretnim prijedlozima.Vrijeme nemilice teče a još ništa se nije pokrenulo.Po objavi postova primjetno je da su se već dobar dio članova umorili od pisanja na ovu temu.

ibro dirka

Citat: šajzika  u Veljača 23, 2014, 17:53:20
taj scatter rap minnow je u ovom obliku nelegalan kod nas , moras skinuti jednu trokuku  da bi bilo dozvoljeno koristit tu varalicu na nasim vodama  :hi:

a jel nije po novom i da smiju biti max dvije dvokuke bez kontra kuke?

šajzika

Citat:Športski ribolov može se obavljati

S 3 ribolovna pribora uključujući kedericu, a na svakom priboru najviše 1 udica (jednokuka ili trokuka) ili jedna varalica sa najviše 2 udice (jednokuka ili trokuka).

kolko vidim ti na rapalici imas 3 trokuke
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

ma sve jasno nego čuo sam da čak više nesmiju biti trokuke nego dvokuke, to ti hoću reći ovo za dvije troce znam...nešto se pričalo na zadnjem sastanku ŠRD o tome al sam ja taman stigao pa nisam sve čuo kako treba  :toothy12:

šajzika

nisam skuzio sta pricas , sorry  :rofl2:
ko zna  sta ce im sve pasti na pamet,
nesto sam nacuo da ce mjenjat neke propise ali da se to treba izglasat itd. itd. znas da kod nas neide sve jednostavno  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

pa da onaj koji peca sa tri trokuke na varalici je mnogo nemoralniji od ribara koji pročešlja sve mrežom. sve njih na turski kolac...  :violent1:

šajzika

evo sa oršk stranice
Citat:Dana 13.02.2014. godine održana je sjednica Zajednice ŠRD Osijek, na kojoj je donesena slijedeća odluka: DOZVOLJEN je dnevni ulov 4 (četiri) komada plemenite ribe  isključivo na Dravi i Dunavu, i to do 5 (pet) kg po komadu. Na zatvorenim vodama (bajeri, Dunavci, Stara Drava) dozvoljen je 1 (jedan) komad plemenite ribe dnevno do 5 kg. Riba preko 5 kg smatra se maticom za mrijesćenje i mora se vratiti nazad u vodu.

Nažalost, prerano smo se poradovali. Upravo sam primio vijest iz prve ruke. Ovo je bio samo prijedlog odluke, koju ministarstvo treba potvrditi, pa ako ju potvrdi, vrijedila bi od 01.01.2015. godine. Ispričavam se svima koji su pročitali obavijest i koje sam doveo u zabludu.
vidis  i sam da nesto vjecaju
Audentes fortuna iuvat

ibro dirka

maverick

Citat: ibro dirka  u Veljača 23, 2014, 18:38:42
pa da onaj koji peca sa tri trokuke na varalici je mnogo nemoralniji od ribara koji pročešlja sve mrežom. sve njih na turski kolac...  :violent1:

Tko te pita na vodi za trecu trokuku...slobodno ga baci u vodi  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"