Koji sonar kupiti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:55:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Surikarn

Kombinacija je samo za drkicu bacati na taj komplet u ovo krizno doba  (:mozda jednom...u planu je svakako samo onda i novi camac pa novi motor itd....

maverick

koliko bi ja svega toga kupio trebaju mi dva sharka...ali uvijek ima nekih kombinacija kako to rijesiti za super male novce u odnosu koliko kosta kod nas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: Surikarn  u Prosinac 19, 2012, 11:53:33
HDS 12 m touch + Simrad sa svim potrebnim senzorima tesko za 3000€ pa cak i da naprave 50% popusta...

I na to dodaj pristojni "kabinaš" od 10m !  :icon_thumright:

Surikarn

ja bi prije jedan bass boat npr. Nitro Z9 sa mercom 300 hp  :toothy9: :icon_biggrin:

Surikarn

to ti je ona prica kad ti ekipa javi da radi riba kod Apatina a ti polako sjednes u camac i za 30 min.iz zimske luke Osijek si na poziciji u Apatinu   :walk:

mantovani

trebalo bi da dobijem lowrencovu 8 za 1550 dolara.obecana postavka softvera za evropu .znaci dubina u metrima jezik hrvatski garancija 2 godine.ova cena je zbog bozicnog popusta od 150 dolara.

maverick

tesko ali moguce...mada to nije toliki problem koliki je s navigacijom...proguglaj malo po drugim europskim forumima pa ces skuziti u cemu je problem... :thumbsup: ali je cijena je sasvim korektna i kasnije imas mogucnost milion nadogradnji ako ti ispune obecano
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Majke ti ga mile, što više gledaš,više odlepiš. Tu gledam sonare za par iljada eura, a ja razmišljam dali uzet u razlici 1000kn  :icon_biggrin:

Rajo

Svaki je dobar  :thumbsup: samo koliko platiš toliko i mogučnosti imaš , najosnovnije če pokazat svaki  :icon_biggrin:

TonyC

Tako je Rajo , slažem se !

Takvoga i posjedujem  :icon_biggrin:   , ako nekom treba povoljno ga dam ! ! ! !   

mlb

Društvo šta je naj isplativije uzeti do 4000kn?? :dontknow:

retfala

500 eura  :toothy12: :toothy12: šalim se naravno

maverick

da...retfala je uveo mjere stednje  :icon_biggrin: polovan lowrance elite 5 dsi ili novi
http://www.njuskalo.hr/nauticka-oprema/garmin-echo-550c-oglas-3134094

mlb

Eh da mi je naći negdje polovni elit 5 dsi!! još plačem za onim što sam ga prodao  :crybaby2: