Koji sonar kupiti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:55:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

pokušaćemo ovdje pomoci iskustvom da se lakse odlučite koji kupiti i kako se s njim što bolje koristiti i kako izvući maximum iz samog uređaja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ti si ih u zadnje vrijeme dosta imao i montirao , koje je tvoje mišljenje za neki " best buy " model
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

garmine imao sve do echo generacije...elite 5 dsi...odlican...potrebno dosta vjezbe da skuzis kako i sta pokazuje...ovih dana mi stize i huminbird 596 hd di...da malo isprobam i njega...

a sve ostalo ovisi koliko love imas za potrositi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

pošto je moj stari garmin završio na dnu Dunava,koristio sam od prijatelja,a trebao bih mu vratiti,a pošto sam razgledao na netu ima dosta toga sada.
Nekako mi u oko upao Lowrance Elite-4X DSI s Down Imaging opcijom/sondom,pošto mu je veći brat Elite-5X DSI znatno skuplji,a ovaj košta nešto ispod 2000kn
???

Rajo

Citat: maverick  u Studeni 17, 2012, 00:13:18
garmine imao sve do echo generacije...elite 5 dsi...odlican...potrebno dosta vjezbe da skuzis kako i sta pokazuje...ovih dana mi stize i huminbird 596 hd di...da malo isprobam i njega...

a sve ostalo ovisi koliko love imas za potrositi
Polagano al sigurno napreduješ 8)

maverick

mada neki hds u jacoj klasi bi bio zanimljiv...ali mnogo mi 2500 eura za onaj koji mi se svidja  ;D

Rajo

Imao sam nekoliko modela i proizvođača , što vlastitih , što od kolega i mišljenja sam da je Lowrance od proizvođača nekako po mome naj odnosno najviše mi se svidio .

maverick

kazu da ce i ova recesija proci pa cemo se otvoriti za neki skuplji...mada sonare toliko cesto mijenjam...ne znam ni sam iz kojeg razloga...jedino da bih naucio sve o nacinima rada ...inace...nema potrebe

mantovani

imali neko iskustva sa lowrenceom 8 gen 2.imam nameru da ga nabavim iz usa.

maverick

imam iskustva s peticom..s obicnom sondom, odlican stroj....kontam da je osmica puno bolja ako nista zbog rezolucije ..po kojoj cijeni mozes nabaviti

maverick

Surikarn

Druze treba instalirati hds 10 + na njega spojiti Simrad radar i nema vise pre guste magle,upalis radar i teraj gdje hoces  :toothy12: jedino sto takva prica kosta kao jedna nova Yamaha 50 (: 
Edit: HDS 12 m touch

maverick

kosta onako na prvu....imaju i oni sad neke bjesne popuste...mada sve je to jednom u planu... :thumbsup: da se ta prica rijesiti na rubu 3000 eura.... :thumbsup: sa svim dodatcima

Surikarn

HDS 12 m touch + Simrad sa svim potrebnim senzorima tesko za 3000€ pa cak i da naprave 50% popusta...