Koji sonar kupiti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:55:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Predobar x ( nosač + sonar )

mlb

6390kn sa sondom 83/200khz + 455/800khz 

maverick

Obe sonde za tu lovu...jeli ide i nosač
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Sonde , kabel za napajanje i instalaciski pribor !! Pa predpostavljam da je i nosač u tome!

mlb

Doduše kažu da je ta sonda (83/200) za pliću vodu!! Ova 50/200 je za veće dubine i ta je u osnovnom paketu (skupljem)!

mossi

To je super cena!!!

Gde to ima za te pare?

mossi

Bravo za cenu: 850e je poprilično normalna cena.
Puno je to para, ali i divna alatka / igračka!

maverick

Moja zena je to lijepo rekla: sto Marijo stariji sve skuplje igracke  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

To je original nosač uključen u tu cijenu  :icon_thumright:

maverick

Kupio bih ga samo zbog tog nosaca...15 dana ne znam di da namontiram sonar na čamac ..popizdio sam vec

twister011

Dragi moj Marijo, zao mi je sto cu ovo reci, ali niko nikada nije davao nosac  sonara pa tako nigde ne nadjoh da eventualno za ovaj daju. Cak i u Cro firmi lepo pise delovi za montiranje na nosac, ne i nosac.
Cena u USA je od 500 do 550 e, te ova cena kod "nas" nije toliko losa. Sve sto nije duplo skuplje je OK.
Iako izgleda fenomenalno, vidim da tu i tamo ima dosta kojekakvih zamerki. Ipak, treba sacekati pa videti sta je realno a sta ne. Vecina onih koji kupuju cim nesto izadje, ima daleko veca ocekivanja nego obican svet :icon_rr:
PS: Sacekaj godinu dana (ako mozes), i imaces daleko bolje mogucnosti za sve sto ti treba od ovakvih igracaka :icon_thumright: Nece te to skupo stajati :love4:

maverick

Greys

Znači i Maverick bi ovakvu igračku, polako se skuplja brojka  :toothy12:

tole

kontaš popust na količinu? :toothy9: