Rad ribočuvarske službe

Autor maverick, Studeni 24, 2012, 19:11:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mislim da smo na dijelu rijeke Drave gdje pecamo više nego dobro organizirani , ipak uvijek se neki lopov provuče i postavi po neki sitni nedozvoljeni alat....
Današnji ulov ....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

svaka čast :thumbsup: da velika većina ne okreče glavu od takvih stvari bilo bi puno bolje stanje na vodi

mossi

maverick

nam kod nas toga puno ali s vremena na vrijeme se pronadje ako se trazi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

maverick

:be happy: pa ti si kralj...inace kod nas je zrinkoos glavni za napade...ja sam jos uvijek pocetnik...ali obavezno uvijek njega prvog posaljemo...ipak decko bilda i tako to malo  :icon_biggrin:

Rajo

Dobro sam ja i prošao bez obzira na svoje 122 kg mišićne mase  :beee: .
Prije dvije godine tip pucao iz poluautomatske puške po ribočuvarima jer su mu digli mreže . Na sreću nitko nije stradao .  :angel4:

Kugla

Svaka čast dobrim ribočuvarima, ali ima ih koliko hočete koji koriste svoje pozicije ribočuvara i u dogovoru sa ribokradicama love gdje hoće kako hoće i sa ćim hoće, a o količini ribe i nedoraslim primjercima da ni ne govorimo.Samo svi se boje bilo što reći.

maverick

ovo je mjesto gdje se i to moze napisati...ili ako imas neke primjedbe..mozes i na pp pa cemo dalje proslijediti

marinela

Jučer je tip u Sarvašu prodavao stotine kila somova i šarana iz kamiončića...da upecao ih je sigurno!!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

peugeot

Rajo

A zašto ne prijevite takve radnje  :protest:
Ovdje vam uzaludan trud , mislim na forum . Bez ljutnje . :be happy:

marinela

Prijavimo i to saveznom ribočuvaru,ali eto dotični koji je prodavao je bivši policajac bla,bla,bla....i znaš kako to završi!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

river

taj što prodaje je profesionalni ribar,tak da prijava i ne vredi....

maverick

i mi smo savezni  :icon_biggrin: a najvise volimo ex police