Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Strašno, moraš ga piljevinom i ljepilom krpat

maverick

Lovni jesu...ali imaju i ogranicen vijek trajanja, pa ozbiljnih smudjeva i eto ti problem...a tako je to kad si odlucio loviti velike ribe  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

pa nisu opće od drveta :angry4: od mekane plastike je

maverick

Pa ne kostaju one osmice bez veze 20-25 eura....a stare su 10-15 godina.... :thumbsup: ovo je proizvod kojeg trebas kupovati jednom mjesecno u sezoni lova ozbiljnih riba...vidio si kod mene zalihu starih ssr-ova...nije to bas bez veze  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Iako su SSR 8cm od prošle godine digle cijene jer ih je ''sve manje'', danas se može naći za 100njak kuna taj model  :icon_thumright:

kawasaki

ugodno ces se iznenaditi  :thumbsup:

ja joj nedajem pravu minutazu a trebao bi  :toothy9:
Brzi od Bolena.

Greys

Moja je skromna kolekcija 8cm SSR, ali malo-malo beziciram si jednog.

kawasaki

Citat: domba  u Kolovoz 05, 2013, 08:00:17
Meni Minnow spoon omiljena za štuku, ima odlican rad jedino sto se vise ne proizvodi.  :icon_scratch:
Domba ima ga hrpa na ebay.de
Brzi od Bolena.

domba

Ma da, jbg gledao sam kataloge pa ga nemaju. Jedino ako ga prave za drugo trziste ili neke zalihe...

Lomnica_city

Bacate pare, sve sto moze on moze i Alex Tango 8!
1. Iz komsiluka je, i jos se proizvodi, pa kosta u proseku 3 puta manje!!
2. Nije sampion kvaliteta (za te pare dosta) ali ovakve stvari se maltene ne desavaju, samo sam cuo za 1 slucaj kad je som razvalio Tango (ne znam da li bas 8cm)!
3. Osetno je tezi i ne da se baca dalje, nego je raketa u pravom smislu reci!
4. Nakon sto su ispravljene pocetnicke bubice sa smolama, pakte su mnogo cvrsce i zilavije na udarce nego Rapaline, a o udicama da ne govorimo, VMC 9622 u velicini 2 koje su 3xstrong, niklovane pa rdjanja nema, naravno isto vazi i za debelu zicu u vobleru i alkice!!
5. Aj da ne preterujem, ispasce da reklamiram za nekog, mislim da je bilo dovoljno i ovoliko, meni jeste te sam rasprodao sve SSR-ove sem 2 (imao sam 10-ak)!

P.S. Kad sam vec krenuo sa zamenama, kome se ne svidja NEkvalitet zavrsne obrade Smidze, a bogami sa oko 6 i po € nisu vise ni jeftini, i los kvalitet balse uz katastrofalne letacke sposobnosti Originala, pa donekle i Husky-a, a sve to jos skuplje nego Smidza sto je, ima resenja... MC vobler!

Ne znam tacan naziv modela ali ovo treba da je on skroz levo, ne znam koliko sve velicina ima, ja imam 10-tku, koja zvecka sitno kao Smidza Rattlin' Rogue, a titra bokovima kao Original, kosta upola manje pa i 1/3 cene skoro u odnosu na Rapale, uz to leti lagano po 30+m sa 0,15mm PP-om...

P.P.S. Nasao sam i sliku samo njega, ako smeta prva nek moderator brise, a ako ne neka su obe, ima ovde jos modela koji bi mogli biti interesantni, posto su svi od plastike ovaj desno je odlicna zamena, 3 puta jeftinija, za Glass Shar Rap-a...

retfala

napisao sam u temi Alex da je tango 8cm za mene najbolji vobler koji imam u kutiji

tole

neki dan me kolega sa foruma zamolio da mu ako mogu ubacim nove kljunove u dva rapalina originala, kaže kupio, zabacio i na oba slomio kljun na prvu...naime nisu popucali kljunovi nego se odlomilo drvo gdje su bili uljepljeni....toliko lošu balzu još nisam imao prilike sresti, a na svakakvu sam nailazio od kad si sam pravim voblere...ne mogu dokučit da li je trula ili toliko presušena da se lista....drvo uopće nije impregnirano nego je samo zaljepljena folija i to je sve....meni je to nevjerovatno za varalicu koja košta 10eura....jednostavno neprihvatljivo

raso

Danas sam naručio SSR domaće proizvodnje, kad dobijem onda ću napisati utiske :be happy: :be happy: :be happy:

maverick

Drzim onu ssr 9 u ruci sa retfaline slike..i cisto ne vjerujem da je šuplja i da nema nista u njoj....ne da je loša balza...vec nema nista...izgleda kao balon....

Greys

Za šta mi dajemo pare...