Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Brzi od Bolena.

Lomnica_city

Citat: TopMix  u Rujan 16, 2013, 19:15:33
koja je od rapalinih varki plitkoroneci suspend?

Trebalo bi HJ i MaxRap.

TopMix

Hvala, pod hitno cu ih uvrstiti u suspend postavu. :icon_salut:

IVEK 85

Pozdrav,ko nije probal novi model Countdown X rap 5,nek nabavi vobler je odličan vrjedi svake kune! :occasion14:

Greys

Jučer sam po ovoj velikoj vodi probao ovu novu Rapalu Scatter Rap Shad 7cm

Dojmovi, jako lijepo se osjeti vibracija na štapu, i kao što što vidjeli i na jednom video materijalu, osim što zaranja i do 2metra, ovaj mamac nema pravocrtno kretanje, već ide i lijevo-desno od neke zamišljenje naše ''linije''. Vjerujem da će biti zanimljiv materijal

MIKA

Današnji krivac za petnaestak klenova i jednog grgeča - SR5 Perch
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

A i oni počeli sa reklamama  :violent1:

Ive

Šta ti je..mora da prebija ribu ili ti lovi sam kad se ovako pobiše zbog zadnjeg primjerka u prodavaonici..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Lomnica_city

Tuga je sto ovo predstavljaju kao nesto ne znam koliko revolucionarno, a ovo sam (kljun) video jos u filmu iz 1989. mislim, Des-a Taylor-a, koji je na vobler iz Australije za baramundija cepao stuketine na nekom jezeru, isti kljun, minow oblik voblera...

tole

jesse   

Lomnica_city

Ovi imaju krivinu popreko na duzinu a Rapale poduzno po kljunu, drugi sistem koji drugacije ponasanje izaziva kod varalice...
A ovo je mozda bio neki drugi, mozda nije bio ni Des Taylor, mozda jedan matori lik, sa nekom smesnom masinicom sa zadnjom kocnicom znam da je bacao, ali isto bas star film, bas cu da potrazim...

tole

u principu, ima gomila malih proizvođača pogotovo u Finskoj koji rade takve kljunove za varalice za stajaću vodu, izuzetno slične rapalinom skiteru, sa vrlo sličnom vibracijom i "bježanjem" ljevo-desno, a imao sam prilike vidjeti takve varalice stare i preko 10god također u minow izvedbi....

...gledao sam baš nedavno, nekako u vrijeme kada se pojavio skiter, konkretno jednog jesse voblišu sa jaako sličnim kljunom, istom krivinom, samo što je kljun malo duguljastiji od rapalinog :takoje:

Lomnica_city

Ako se gledaju mali proizvodjaci i u Srbiji postoji jedan, Zoran Vid, koji vec godinama i godinama unazad isti ovaj kljun ima na svojim voblerima, jednom modelu koliko znam, obicno braon boje i prilicno debeo, vidi se da je rucno deljan od neke plastike... A vobleri su izvrsno zasticeni, i daleko se bacaju, ne znam sta mi bi da jednog prodam, nije mi se nesto svideo dekor braon-beli i...

tole

to i pokušavam objasnit, nije ništa novo i revolucionarno, jedino što je od strane rapale promovirano i predstavljeno širokim masama kao revolucionarno... ...nisam rekao da ne valja, samo da nije ništa novo, barem meni.    :icon_thumright:

macvanski ribolovac

Nesto novo od Rapale
Rapala Minnow Spoon sa zveckom od 8cm.Da li je ko probao ovu varalicu i kako mu se pokazala