Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

sm

To na ssr9 ide ili na 8?
9ku rijetko bacam s obale, ako nemam jacu struju, zato ovo rijesenje s olovom je odlicno... :icon_salut:

maverick

Na devetke...osmice su mi predragocjene da bi se igrao s njima  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

maverick zasto na ovom ssr-u kojeg sam stavio pise da je devetka a osmica je  :icon_scratch:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

macvanski ribolovac

Citat: MIKA  u Rujan 04, 2013, 17:07:16
neznam dal ova valja SSR9 Finland tonuca  :glasses9:

Ovo ti je tonuca SSR 8,na starim Finskim pise na kljunu SSR 9

zvona

ja imam ssr7 takav dekor..ali nisam provjeravo dali tone.. znaci mogo bi se pustit do dna pa onda lagano gore.. jel bi bilo vajde??

maverick

Naravno da ima, prije bi zapeo  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

pa pokušao bih..znači prebacim kladu kamen itd.. i taman dok dođem nad nju.. budem na metar visine od dna.. sasvim dovoljno da nezapnem.. bar se nadam  :icon_biggrin: ali mozda se bolje ne igrat.. jeftinija je guma ali da neidemo OFF..slabe su troce.. kad sam vadio trocu iz usta s klještima..smoto sam jedan krak.. prednje troce

Kugla

Zvona te eksperimente ne radi!  :icon_thumright:

zvona

Kugla to i ja mislim.. jeftinije ću proč  :icon_biggrin:

Greys

Rapala je izbacila 4 nove serije voblera pod imenom SCATTER RAP. Radi se o modelima Scatter Rap Countdown, Scatter Rap Shad, Scatter Rap Crank, Scatter Rap Minnow. O čemu se radi? Pogledajte ''kljun'' na jednom primjeru  ali i YouTube video :icon_thumright:

Kugla

Evo nam nove igračkice!  :hello2:

miha

da oni na jezeru a mi na dravi i dunavu

zvona

Kakav bi tek rad imala u brzom toku..odstupanja od one crte bi bilo puno veće..

Juzba

Zanimljiv, iako već imam Grosari Vaaput, 8cm sa takvim kljunom i nije mi baš donio nekih bogzna riba, ali ga probam sigurno :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

TopMix

koja je od rapalinih varki plitkoroneci suspend?