Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Miro

Mariorhr

Dolje na Gornjodravskoj obali al ne Bistro nego ona trgovina lijevo

Miro

Mislio sam si - Venatio

Miro

Već su neko vrijeme na tržištu pa me zanimaju reakcije ako ih ima i dali je netko uzimao 4 nove serije voblera pod imenom SCATTER RAP.
Posebno Scatter Shad pošto su jeftinije od klasičnog Shad modela sa L kljunom koji je meni favorit.

kawasaki

Uzeo sam ja jednu 7icu u S boji
Ali nisam stigao jos istestirati.  :jede:
Brzi od Bolena.

joker

probao i nije ništa posebno ima malo drukčiji rad od klasičnog dobio jednog bolena na njega i okitio dravu s njim.sve u svemu zamka za ribolovce kao i svi noviteti.ko voli nek izvoli
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Miro

Da.
Vidiš meni je barem originalni SSR7 dosta lovan, Shallow Runner.

maverick

A rapala kao rapala...jedina lovna varalica u vecini uvjeta....ja koristim dosta 5, i 8....osim 7 i devetke...u tri dekora sfc, s i ft...a ovaj novi...bas se kanim da ga pokupim ovih dana u trgovini pa da isprobam na nekim standarnim pozicijama
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

Citat: Miro  u Lipanj 30, 2014, 20:36:41
Da.
Vidiš meni je barem originalni SSR7 dosta lovan, Shallow Runner.
isto tako i meni je ssr 5 najlovniji kad ga bacam skoro najviše a boje su standarne koje je maverick napisao.ali ft mi je najbolji i najviše sam riba na njega ulovio

šajzika

Nekak koristim 7 icu . A razmisljao sam o 5tici kao o malom bratu. Jel moze biti toliko velika razlika u lovnosti ?
Audentes fortuna iuvat

joker

ako stoji u kutiji onda ti neće biti lovna

maverick

A na jednom mjestu imas jednu brzine i protok vode...gdje je devetku tesko provuci ...sto zbog dubine na koju zaroni sto zbog jake vibracije....pa se onda popunjavas s manjim voblerima da bi ispravio tu situaciju i provukao vobler preko šprnje a da ne zapnes..uz činjnicu da je i drukcija vibracija i da mozda to bas riba trazi....i sto veli joker...bacati varalicu u vodu je osnova....mada ssr baca bar 90 posto varalicara i to redovito na svakom pecanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Ma nestoji u kutiji .
nekako mi 7ica taman.  Imam 2 , p i sfc a razmisljao sam jos mozda 5ticu ft.

Edit:
@maverick

Aha kontam . Hvala
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Citat: maverick  u Lipanj 30, 2014, 21:04:58
A rapala kao rapala...jedina lovna varalica u vecini uvjeta....ja koristim dosta 5, i 8....osim 7 i devetke...u tri dekora sfc, s i ft...a ovaj novi...bas se kanim da ga pokupim ovih dana u trgovini pa da isprobam na nekim standarnim pozicijama
Nedaj brate pare na nove trgovacke boje
Nego sta na 5 icu lovis i kada.. i dali bacas ssr ili deep?
Brzi od Bolena.

maverick

Znaci u arsenalu imam sigrno preko 400 voblera...ali ovi rapalini su sigurno jedni od najboljih na nasim prostorima....mana im je kratkotrajnost....sto se tice boja...ove tri boje su svakako najlovnije ...bar meni i mom nacinu ribolova...peticom lovim na istom mjestu gdje i devetkom samo kad bude drukciji protok i dubina