Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

To je vec pitanje za druge, to je 250-300km severno od mene...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Super filmić, bilo bi zgodno posjetiti tvornicu  :takoje:

maverick

I ja sam ovaj tjedan malo popunio postavu ssr 8.... :sha:
Nesto s folijom, nesto bez folije  :eek:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

I ti ces uskoro dubokoronce.
Vidim te
Audentes fortuna iuvat

maverick

Slabo kortistim dubokoronce, kad treba dublje ide guma ili plitkoronac s predvezom

šajzika

znas, iako nije mozda tema i mozda bi trebalo drugdje stavit, al neam pojma  :stripii:

zanima me znaci kao laika i pocetnika u varalicarenju
razliku izmedju dubokoronaca i gume, vidim da su neki clanovi krenuli u kupnju a imam sasvim drugaciji vid tog dubinskog ribolova tak da ono, objasnjenje za mene i neznalice nece lose proci  :hi: :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Rijetko koristim rapaline dubokoronce jer tamo gdje je smuđ kida se za dva zivota i to je preskup sport , znaci gdje trebam dublje od dva tri metra ide silikon....lovim isto čak i uspjesnije na gumu u takvim situacijama...malo muljanja s sidrenjem...malo s lerovanjem i bude produktivnije....ali ovi novi pecarosi mozda imaju neke bolje tehnike pa mozda i love inace ne bi ih kupovali za đabe... :ok:

umpahpah

vidio sam ja sta rade Šajzi!!! Skinu trokuke i nema zapinjanja

Alija

šajzika svaki pojedini vobler ima optiomalnu dubinu do koje ide .....gumi sam diktiraš sloj vode ....dok je kod voblera određen gabaritima i paktom .

tole

po meni je samo puno kompliciranije prezentirati voblera nego gumu, ali kada mogu voblerom ne treba mi guma...meni nekako bolje primaju na vobler :ok:

Kugla

Citat: umpahpah  u Studeni 23, 2014, 22:31:52
vidio sam ja sta rade Šajzi!!! Skinu trokuke i nema zapinjanja
Jao znam tu priču, dobro sam se nasmijao kad sam ju slušao, neki ni dan danas nisu zabacili na to mjesto  :ok: :stripii:

MIKA

Citat: maverick  u Studeni 23, 2014, 21:37:35
I ja sam ovaj tjedan malo popunio postavu ssr 8.... :sha:
Nesto s folijom, nesto bez folije  :eek:

zašto su te osmice najbolje  :dontknow:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

maverick

Bolje su iz dosta razloga, osim što traju puno više nego današnje devetke, imaš jednu dosta specifičnu varalicu...za naše uvjete gdje ispuštamo vobler na 150 metara znaći puno...tijelo je naravno izmedju velicine 7 i 9 ali je pakta kao kod 7 i modelski tako i pliće zaranja nego devetka...sto onaj koji tako lovi ce jako cijeniti...bas danas sam opet uz pomoc mossija i mačvanskog dosao u posjed jedne sfc i  jedne ft...

MIKA

Citat: maverick  u Siječanj 23, 2015, 12:46:53
Bolje su iz dosta razloga, osim što traju puno više nego današnje devetke, imaš jednu dosta specifičnu varalicu...za naše uvjete gdje ispuštamo vobler na 150 metara znaći puno...tijelo je naravno izmedju velicine 7 i 9 ali je pakta kao kod 7 i modelski tako i pliće zaranja nego devetka...sto onaj koji tako lovi ce jako cijeniti...bas danas sam opet uz pomoc mossija i mačvanskog dosao u posjed jedne sfc i  jedne ft...
finske ili ??? kolko ih placas? ove izgledaju nove
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D