Rapala

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:58:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kako kad...ali u pravilu od 20-25 eura  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

to su stari finci tonuci  :icon_scratch:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

maverick

Ne...sad imas tonuce i nove...ovo su floting..i mislim da ih ima skoro pedesetak komada u kolekciji  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

imam par komada osmica plivajucih al nisu finci i jednu tunucu finsku. ja to ni ne bacam

maverick

A ja sam slab na voblere i ne smijem ni reci koliko ih imam komada  :stripii: Inače lovim na ssr, 5, 7 ,8 i 9 u 80 posto slučajeva

MIKA

ja na ssr5 i sr5 lovim klenove, ostalo trune u kutijama jer lijeti na smuda skoro pa i nejdem

MIKA

Citat: maverick  u Siječanj 23, 2015, 13:09:07
A ja sam slab na voblere i ne smijem ni reci koliko ih imam komada  :stripii: Inače lovim na ssr, 5, 7 ,8 i 9 u 80 posto slučajeva
imam ih i ja preko 150 oces kupuit  :stripii:

Ive

Citat: maverick  u Siječanj 23, 2015, 12:51:21
Kako kad...ali u pravilu od 20-25 eura  :ok:

Jel ima neka alternativa u obliku domačih proizvođača? Ja sam uglavnom na domaćima i dosta su mi lovniji od rapale..brada,dok,calipso...
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Alternative ima za sve...decki su tu radili ssr 8 za nekih 50 kuna...cini mi se kolega e-rwin ili neki njegov pajdo...tole se isto baćka s tim....ali ne love isto to je sigurno...

miha

ima jedan majstor iz Vukovara mislim da se vobler zove crni labud ili nešto tako znam da sam kupio jednom na auto pijacu u osijeku bio je odličan vobler ....ispravite me ako griješim u nekom od podataka...

maverick

Prije je bio labud...sad vec duze godina se zove senco  :ok:

baka

Citat: MIKA  u Siječanj 23, 2015, 12:40:15
zašto su te osmice najbolje  :dontknow:
[/quote]

Ma to je samo foliranje, zato što se ne proizvode više rijetke su i skupe, a garantirano nisu ništa bolje od 7 ili 9-ke.
Ima dvije vrste tih 8-ica, jedne imaju kljun od sedmice, a druge imaju kljun baš original za osmicu.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Napisah...na ispuštanje vobler od 150 ili 200 metara na sprudu je jako bitno...a razlika u paktama kod osmica je tonuce ili pliivajuce...Mada nisam bas zadrt da kazem da samo one love...čak naprotiv u nekim momentima bas nista ne love...ali jbg svatko ima neku svoju teoriju o ribolovu...ako nista drugo...ja kad vjerujem u neki vobler, gumu ili bilo koju drugu varalicu tako više i s njom lovim...mozda je to nekom glupo ali jbg ja to tako  :ok:

petrinjac

Citat: maverick  u Siječanj 23, 2015, 18:46:08
Napisah...na ispuštanje vobler od 150 ili 200 metara na sprudu je jako bitno...a razlika u paktama kod osmica je tonuce ili pliivajuce...Mada nisam bas zadrt da kazem da samo one love...čak naprotiv u nekim momentima bas nista ne love...ali jbg svatko ima neku svoju teoriju o ribolovu...ako nista drugo...ja kad vjerujem u neki vobler, gumu ili bilo koju drugu varalicu tako više i s njom lovim...mozda je to nekom glupo ali jbg ja to tako  :ok:

:thumbsup:

baka

Nisam mislio ništa loše i ne mogu reći ništa za meni najbolje voblere koji postoje, nema boljih od SSR 7,8,9. Samo da se opet počnu proizvoditi 8-ice ne bi ih više ljudi dizali u nebesa.

Daj maverick, nemoj me zezati, uopće nisam mislio na razliku u kljunu između plivajućih i tonućih. Kažem ti da ima dvije vrste SSR 8, sa većim i manjim kljunom. Imao i jednu i drugu. Ovu s većim kljunom sam dao legi jer se raspametio kad ga je vidio, ne znam da li mu je još u životu, ali mislim da je. Jednom ću je baš uslikati da vidiš razliku. Kljun je nešto između 7 i 9-ke. Fantazija od voblera.
Ovu drugu 8-icu s kljunom od 7-ice imam još uvijek, ista kao ona tvoja prva na slici.

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!