Silikon - odložena kontra

Autor mossi, Siječanj 15, 2014, 20:26:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Citat: Batica  u Listopad 13, 2014, 13:26:44
Jeste ali je Morava. Na Dunavu ima peska oko nekih sljunkara i na Adi Huji gde ispumpavaju vodu i pesak. Tu se napravio sprud i plicak.

Ne, pisao sam za Dunav, tamo odem leti pre nego na Moravu, jer je kod nas smudj redak (ali krupan, prosek 3kg), i idemo na Dunav da se napecamo jer na 1 pecanju moze lako dvocifren broj, doduse sitnih, da se uhvati a kod nas na 2-3-4 pecanja 1 smudj, a i tad na Moravi idem na soma...

Batica

Nikada nisam isao da pecam sitne smudjeve. Sedim u kafe i pijuckam pice

kajman

Citat: rj  u Listopad 13, 2014, 13:33:57
što se pjeska tiće nemam neki stav ....znao sam ga dobivat ljeti..u jesen ali i zimi...lijepo se lovi danima i onda samo nestane  :icon_scratch:

Ode na Apatinske peskovito - glinovite terene  :laughing7:

maverick

Eh da...glineno pjeskoviti u razmaku par stotina metara...s tri panjica čini čuda... :pije:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ta odložena kontra je meni problem u bilo kom vidu ribolova, pogotovo na smudja... Čak šta više, zavisno od neke moje procene ide i potvrda kontre(jedna, dve) u vecini slučajeva, najčešće na dalekom i polu dalekom zabačaju ako ga tamo dobijem... Pre neko veče me je jedan iznenadio pod čamcem, te situacije budu ponekad, većinom noću... Naime, već pred izvlačenjem varke iz vode(nesvesno je ubrzam) usledi snažan udarac, sto će reci da je on verovatno pratio varalicu, dok se ja u glavi spremam za novi zabačaj... Naravno, sa moje strane usledi kontra na 1-1,5 m strune, mislim prejako jer me “probudi”... Moguće je da bi u tim situacijama trebalo malo odloziti kontru, možda bi se čak i sam zakačio... Meni ta informacija iz mozga do ruke ne ide, nekad uspem da ga upecam a nekad mi se čini da mu istrgnem varku iz usta, da je pre agresivno...

rj

Citat: SMT  u Svibanj 07, 2019, 10:29:51
Ta odložena kontra je meni problem u bilo kom vidu ribolova, pogotovo na smudja... Čak šta više, zavisno od neke moje procene ide i potvrda kontre(jedna, dve) u vecini slučajeva, najčešće na dalekom i polu dalekom zabačaju ako ga tamo dobijem... Pre neko veče me je jedan iznenadio pod čamcem, te situacije budu ponekad, većinom noću... Naime, već pred izvlačenjem varke iz vode(nesvesno je ubrzam) usledi snažan udarac, sto će reci da je on verovatno pratio varalicu, dok se ja u glavi spremam za novi zabačaj... Naravno, sa moje strane usledi kontra na 1-1,5 m strune, mislim prejako jer me “probudi”... Moguće je da bi u tim situacijama trebalo malo odloziti kontru, možda bi se čak i sam zakačio... Meni ta informacija iz mozga do ruke ne ide, nekad uspem da ga upecam a nekad mi se čini da mu istrgnem varku iz usta, da je pre agresivno...

situacija koju opisuješ nije baš dobar primjer ...kad si iznenađen udarcem nema odgođene kontre jer refleksno reagiraš....odgođena kontra je moguća kad svjesno ulaziš u zonu udarca ...
nema potrebe da zahvaljuješ ... :hi: :bye:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Lajkujem :takoje:

maverick

Vecinom je kontra refleksna....ima dana da sam smrznut...na rubu podhladjenosti...izmoren i ne odreagiram na udarac. Nekad ga ulovim i tako a nekad ne. Ne zamaram se s tim. Svjesno ne odlazem nikad...u trenutcima kad mrljavi znam cijeli sistem pojacati s malom trokukom na šedu i opet udaram normalno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Odgoda  :sha: šta je to ?
Jedva sam navikao mozak da na kvrc reagira u sekundi, ko bi ga sad navikao na odgođenu kontru.
Nema toga kod mene.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

majstor

Ja odložim kontru do iduće sezone.  :hi:

pajdo77

Otkud ja znam jel to riba kvrcnila,zapeo za granu il vučem neku krpu sa dna? Meni to sve isto,nema kontre. Vučem jednolično pa ak ne otpadne onda vidim šta je,ak otpadne onda mislim da je bio neki uložak pa ga bar ne moram skidat sa varalice tak da sam ja uvjek u plusu upeco il ne..

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

feco

Citat: majstor  u Svibanj 07, 2019, 20:30:50

:stripii: :stripii: :stripii:    Žao mi je što odlazim, pa ne možemo izorganizirati međusobni posjet, ali ako budemo živi i zdravi u dogledno vrijeme i ja te ugostim na Dunavu, vidjet ćeš šta je kontra...smuđu otpadaju paraje   :rofl2:
BRZO I BEZ VEZE

majstor

Ima dana. Još smo mladi  :whip2:  :occasion14:

SMT

Citat: feco  u Svibanj 07, 2019, 21:43:58
Citat: majstor  u Svibanj 07, 2019, 20:30:50

:stripii: :stripii: :stripii:    Žao mi je što odlazim, pa ne možemo izorganizirati međusobni posjet, ali ako budemo živi i zdravi u dogledno vrijeme i ja te ugostim na Dunavu, vidjet ćeš šta je kontra...smuđu otpadaju paraje   :rofl2:

Slušaj,

Jedva čekam da se vratiš , da ovoj našoj taktici brzo i bez veze dodamo malo Nemačkog modela... Da ne prodjemo ko ovi sa tika-taka...

majstor

Nisam vjerovao za tika-taku. :eek:
A vas dvojica sa njemačkim štihom ćete izloviti vodu. Cijelu zimu ste visili na čamcu i devastirali smuđeve, čak i po največoj hladnoći. Sad ćete još više?  :uf:
Kupujem pušku i prelazim u lovce, mogu lagat i dalje, kupiti psa nek i on laže. :stripii: :stripii: