Silikon - odložena kontra

Autor mossi, Siječanj 15, 2014, 20:26:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

ovo procitah u dahu  :icon_thumright: poslije toliko godina varalicarenja, dogodi mi se "ukucavanje" ha,ha- uzvucem udicu smukiju iz usta. zanimljivo, kod stuka nemam tih problema (ulove se same) smuki je ipak smuki  :thumbsup: Hvala na odlicnom tekstu  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Cika kajman je samo zaboravio napisati da je tekst posvecen ka malo starijoj populaciji hehe jer mi mladji nista ne odlazemo....udaramo na prvu i jedno ubadanje je sasvim dovoljno hehe...mada eno i kum...kod njega opet sve naopako...svaka kontra je realizirana hehehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Kum ne pati od prerane-hmmm kontre  :laughing7:

rj

kontrolirana kontra je dobra ko kontrolirani sex ..ne praštam i pucam na prvu  :rofl2: mada se dese situacije kad zadrška daje rezultate
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A kad si u gostima....red je da malo odlozis kontru.....hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

opet će bit kmeeeeeeeeeee...ako ti žena pogleda komp  :violent1: :toothy9:

tole

ljepo rečeno čika kajman :clap2: :clap2:

....samo....ne mogu ja to odlaganje nikako primjenit u praksi....kad osjetim kvrc moram opalit da ga hebeš.. :pirate:

Jožef1

Citat: tole  u Srpanj 25, 2014, 17:22:55
ljepo rečeno čika kajman :clap2: :clap2:

....samo....ne mogu ja to odlaganje nikako primjenit u praksi....kad osjetim kvrc moram opalit da ga hebeš.. :pirate:
istina tole-dobro zboris  :ok: samo jel to vazi i za  :red_indian: i rj  :hi: samo da se ne bi dogodili (na)heb....  :stripii: :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

rj

"odložena kontra" se primjenjuje u određenim situacijama ....znači dan kad svaki drugi treči zabac imam kvrc...kontra al u prazno ...tad nema "iznenađenja" i "refleksne kontre" ...jednostavno "očekujem napad" i tad imam prostor za "filozofiranje"

tole

ma razumijem, ali ne mogu si pomoći...u takvim situacijama mjenjam mamce i prezentacije ali ne odlažem ništa.....valjda zato ne mogu ufatit smuđa na muvanje :toothy12:

kockar

Uh, kad predjem sa jiga na basa neotezanom gumom, obavezno prvih par napada sjebem, jer se ne uspem savladati da odlozim.
Kod smudja i soma nisam iskreno nikad ni probao da odlazem, sta promasim, promasim, toga mora biti,
mada velikom vecinom je to sica.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

rj

nebude uvjek "sića" ozbiljne smuđeve sam lovio na tu foru

kockar

Bude i toga, ali meni je lakse ovako razmisljati :-)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Batica

Kod daljih izbacaja, kada smudj uzme varalicu, uvek se kasni sa kontrom. Dok osetimo udarac, smudj je dobro spakovao varalicu. Jedino je pitanje kada udari pod noge ili ispod camca. Tada treba ostati pribran.

Lomnica_city

Ne bih bas upotrebljavao rec "uvek", ja sam zadnji put pecao tako na Dunavu, izbacaj 40-ak metara, i onda lagano uzvodno navlacenje ka sebi, imao sam nekoliko udaraca, realizovao, ali su ribe spadale na pola puta ili pri oduzanju do boka camca kad su vec pod nogama... Zavisi do coveka ipak, moje kontre su munja ziva, da ne bude da se hvalim ali cinjenica je, pa nekad stvarno treba zakasniti!