Kill switch iliti sigurnosni prekidač

Autor maverick, Siječanj 15, 2014, 22:32:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kako se situacija zna zakomplicirati kad ispadate iz čamca

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Zar nebi novi modeli penti trebali imat onu gumu sto ide oko ruke kao jet sky kad spadnes s njega izvuce se osugurač i motor se gasi..moja tohatsu iz 1999 ima to radi sigurnosti

zvona

Al dobro..ni ja nikad to ne radim..tak da kao da ga i nemam

maverick

Naravno da ima, to i je naslov teme, samo je nije stavio oko ruke
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

trebali bi to stavljati oko ruke...ali ni ja to ne radim jbg...sve do jednom kada se stvari ne zakompliciraju  :icon_biggrin:

zvona

Meni se dva puta desilo da pustim rucku pod punim gasom..kad se ona ritne pa utekne u stranu za 180..srecom imam veliki čamac..al da je manji mozda bi ga izvrnio..sa mercury mi se nikad nije to desilo mogo sam ga pustit 500m ide pravac bez problema dok ovdje ne neznam zasto.. dva puta sam se sledio od straha..tako da vise nepuštam ručku hehehe

mossi

Kojih 500m..   :stripii:

Ja ostavim komande, pun gas , naslonim se na tendu i kormilarim balansom, malo levo malo desno, 10-tak kilometara!  :rofl2: :ok:

:hi:

zvona

Ma nisam se nikad toliko vozio.. a i bio je.lak za upravljanje..milina.. stegnem gas i prstom jednim upravljas..dok sa ovom..zaboli me ruka.koliko je.tesko gurat gu ljevo..a desno ide pravo lagano..sigurno se nesto poremetilo u nozi..

Al ne pokusavam vise pustit rucku hahaha.. dosta mi je straha bezveze.. a taj sigurnosni osigurac samo bi mi smeto kad se sidrim par puta..

mossi

Na Yamahi F25 postoji posebni šaraf na nozi, kojim fino podešavate otpor otklona ručice.

:wave:

silure

tako sam i ja na svojoj 25ici sa tim sarafom na nozi ustelovo i radi kako ja hocu :thumbsup:

zvona

Ima nekakv leptir vijak.. koji mogu stegnut i otpustit.jel ovaj u pitanju?.

mossi

To bi trebalo biti to.
Odvrni malo pa probaj.

zvona

Kad odem na.vodu probat cu.. u desnu stranu ide lagano skroz..al na.ljevo tesko baš..kad ga otpustim vidit cu

mossi

Onda ti imaš dodatni problem.
Izgle da se tu ili nešto iskrivilo ili je propao taj glavni ležaj po kojem se vrti noga motora.

Znači: prodaj ti to!   :stripii:

maverick

imas tu siscu od mazalice pa malo podmazi..i otpusti taj leptir